Şampiyonluk Ligi'nin merakla beklenen sunucu ve yorumcuları belli oldu!

VF Şampiyonluk Ligi'nin merakla beklenen 2019'daki sunucu ve yorumcu kadrosu açıklandı.

VF Şampiyonluk Ligi'nin merakla beklenen 2019'daki sunucu ve yorumcu kadrosu açıklandı. Lolesports'tan yapılan açıklama şu şekilde;

Reklam
Reklam

2019'da yeni bir çağa adım atıyoruz. Yenilenen lig yapısıyla rekabetin yükseleceği, açılacak sahneyle heyecanı her hafta beraber yaşayabileceğimiz bir yıl bizleri bekliyor.

Bu yeni çağda yayınlarda yer alacak, maçların anlatımını ve analizini üstlenecek, oyuncularla yaptığı röportajlarla onların heyecanını bizlere iletecek ekibimiz belirlendi.

Moderatör analiz masasını yönlendirir. Günün açılışını ve kapanışı yapmak, maçlar arasındaki geçişin akıcı bir biçimde olmasını sağlamak onun görevidir.

Sunucu maç sırasındaki heyecanı izleyiciye aktarır. Küçük takaslar, büyük takım savaşları ve maçın gidişatı onların sesiyle bizlere ulaşır.

Yorumcu hem analiz masasında moderatörün yanında bulunup analizlerini sunar hem de karşılaşma sırasında sunucunun yanında yer alarak pozisyonları ve maçı değerlendirir.

Tüm bunların yanında röportaj alanında da ekibimizin farklı yüzleri görev alacak ve oyuncular ile koçların düşüncelerini bizlere aktaracak.

Reklam
Reklam