Şimdiden Popüler Olmaya Aday Olan Şehrin En Yeni Mekanları

Açılan yeni mekanlara yetişme konusunda şehrin hızına ayak uydurmaya çalışmak artık oldukça güç. Fakat güç müç demeden yollara düşmek ve soluğu taptaze kıvamda olan mekanlarda almak ise elbette ki vazgeçemeyeceğimiz şeylerden. İşte son günlerde açılmasıyla birlikte kalpleri heyecanlandırmaya başlayan mekanlara hızlıca bir göz atıyoruz.

Dem Moda

Ocak ayının son günlerinde açılan Dem Moda, listenin en yenilerinden. Karaköy'de açıldığı günden beri geniş bir müdavim kitlesi oluşturan Dem, şimdi de soluğu Moda'da aldı. Hazır havalarda hala soğuk bir ölçüde gidiyorken, Moda'nın en keyifli yerine kurulan Dem'i ziyaret etmek için başka sebep aramamak gerek. 60'tan fazla çay çeşidi bulabileceğiniz Dem Moda'da günün tatlısını da kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Reklam
Reklam

Adres: Caferağa Mahallesi, Şair Nefi Sokak, No 9/A, Kadıköy


Coffee Manifesto Moda

2016'nın son günü açılan Coffee Manifesto Moda, şimdiden üçüncü dalga kahve konusunda mahallenin en popüler yerlerinden biri oldu. İyi kahveye ilave olarak da kahvaltı da bulabileceğinizi atlamayın.

Adres: Dr Esat Işık Cd. No:22B Moda


Bonkis

Moda'da mekanların son hız açılmasına alışkınız ama Ocak ayı her zamankinden daha da verimli geçmiş anlaşılan. İşte mahallenin en yenilerinden biri de; Bonkis. Burger konusunda oldukça iddialı olduklarını düşünecek olursak, "gidilecekler listesi"ne hemen eklenmesi tavsiye olunur. Ekmek üstü lezzetler, çorbalar, iştah açan kahvaltılar da gitmek için diğer sebepleri oluşturuyor.

Adres: Murat Bey Sokağı 3/C Moda


Pomelo

“Good, fresh, tasty” sloganı ile Maslak’da Oto Sanayi’nin içinde açılan Pomelo İstanbul, sağlıklı ev yemeklerini modern dokunuşlarla sunmakta. Semte yeni bir soluk getiren mekan, kahvaltı, öğle menüsü ve take away sunumlarıyla hem gözleri hem de mideleri doyurmakta. Pomelo İstanbul'un toplantı alanlarının da olması, iş yemekleri için es geçilmemesi gereken noktalardan.

Reklam
Reklam

Adres: Maslak Mahallesi AOS 1.Sokak NO:6 Sarıyer


NO:70 Bakery

Özel ekmekler ve nefis tatlılar için yeni adresimiz; NO:70 Bakery. Keyifli bir zaman geçirmek de ilavesi. Hafta sonu için de el açması börekler ve poğaçalar da yeterince cezbedici geliyor. NO:70 Bakery, keşif ve lezzetli tadım için sizi bekliyor.

Adres: Teşvikiye Mah. Nişantaşı Ihlamur Yolu Sok. No: 70/A Şişli