Sivasspor'da korkutan olay! Rey Manaj sakatlanarak hastaneye kaldırıldı... Yerine giren oyuncu da saniyeler sonra sakatlanıp hastaneye kaldırıldı!

Sivasspor-Göztepe maçının 3'üncü dakikasında rakibi Koray Günter ile çarpışması sonucu yerde kalan Rey Manaj, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Rey Manaj’ın yerine oyuna giren Veljko Simic, takım arkadaşı Efkan Bekiroğlu ile çarpışarak sakatlandı ve o da hastaneye kaldırıldı.

Sivasspor-Göztepe maçının 3.dakikasında Koray Günter ile girdiği pozisyonda sakatlık yaşayan Rey Manaj, ambulansla hastaneye götürüldü.

BİLİNCİ AÇIK OLDUĞU AKTARILDI

Rey Manaj'ın hastaneye götürüldüğü sırada bilincinin açıldığı öğrenildi. Arnavut futbolcunun hastanede kontrolleri yapılacak ve müşahede altında tutulacak.

Reklam
Reklam

Sivasspor'dan açıklama:

Sporcumuz Rey Manaj, Göztepe ile oynadığımız maçın 3. dakikasında rakip oyuncu ile yaşadığı çarpışma sonucu bilincini kaybetmiştir.

Sağlık ekibimizin saha içindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan sporcumuzun bilinci hastanede açılmıştır.

Gerekli tetkiklerin yapılmasının ardından Rey Manaj’ın sağlık durumu hakkında detaylı bilgilendirme kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Sporcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

YERİNE GİREN DE HASTANEYE KALDIRILDI

Sivasspor - Göztepe maçında ambulansla hastaneye kaldırılan Rey Manaj'ın yerine oyuna giren Veljko Simic, takım arkadaşı Efkan Bekiroğlu ile çarpışması sonucu yerde kaldı.

Veljko Simic de ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sivasspor'dan açıklama:

Sporcumuz Veljko Simic, maçın 28. dakikasında futbolcumuz Efkan Bekiroğlu ile kafa kafaya çarpışmıştır.

Reklam
Reklam

Kafasında kanama oluşan sporcumuz, tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırılmıştır.

Geçmiş olsun, Simic.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: