Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm izle: Aslı ile Ferhat nasıl kurtulacak? (8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm izleyenleri ekran başını kilitlemeyi yine başardı. Siyah Beyaz Aşk son bölümde Ferhat, ameliyattan sonra iyileşmeye başlarken Gülsüm'ün kaçırılması ile şok olur. Şahin'in verdiği adrese giden Ferhat ve Aslı, sadece bir ses kayıt cihazı ile karşılaşırlar. Şahin'in adamları tarafından eve hapsedilen Ferhat ile Aslı, yanan evden nasıl kurtulacaklar? Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Siyah Beyaz Aşk 7. son bölüm...

Siyah Beyaz Aşk 7. bölümde heyecan yine dorukta idi. Başrollerinde Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un oynadığı Siyah Beyaz Aşk son bölümü, Aslı ile Ferhat'ın Şahin'in adamlarından kaçtıkları sahne ile başladı. Koşarak kaçan Aslı ile Ferhat'ın peşine düşen adamlar, Ferhat'ı sırtından vurmayı başarırlar. Yığılıp kalan ve hareket edemeyen Ferhat'ın yanına gelen Aslı'nın ise vurulduğunu sanan Şahin, adamlarına orayı hemen terketmelerini ister.

Reklam
Reklam

Siyah Beyaz Aşk son bölümde Ferhat'ın vurulması sonrasında sakat kalması riski taşıyan ameliyata girer ve ameliyatı da Aslı yapar. Bu ameliyat hem Aslı için hem Ferhat için çok zor geçer. Aslı, ameliyatın başarılı olup olmamasını konusunda kararsızdır. Aşk mı nefret mi kazanacak derken ameliyat başarılı geçer. Ve Ferhat, ameliyatttan sağlıklı bir şekilde çıkar.

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Siyah Beyaz Aşk 7. bölümde Ferhat, evinde dinlenirken Aslı her daim başında onu beklemektedir. Fakat konağın beklenmedik bir ziyaretçisi vardır. Gülsüm'ün sevgilisi Cüneyt. Cüneyt, bazı şeyleri açıklamak ister fakat Gülsüm sözlerine kanmaz. Bu sırada kapısı çalınınca panik olurlar ve Cüneyt'i pencereden dışarı çıkarır. Ama Cüneyt'in pencereden çıktığını gören Gülsüm'ün bebeğinin bakıcısı Safiye, bunu şantaj malzemesi olarak kullanmak ister. Hemen Gülsüm'ün yanına çıkan Safiye, Gülsüm'den susması karşılığında 500 bin lira ister. Ondan hem para isteyen hem de oğlu için p.. kelimesini kullanınca Gülsüm çılgına döner ve Safiye'ye saldırırır. Yastıkla başına bastıran Gülsüm, bir süre sonra Safiye'den ses gelmeyince öldüğünü sanarak evden kaçar.

Reklam
Reklam

Şahin, Gülsüm'ün evden kaçtığını anlayınca hemen adamlarına yakalatır ve bunu İbrahim'e koz olarak kullanır. İbrahim'i arayan Şahin, kız kardeşine karşılık onu almak istemektedir. Şahin'in telefondan attığı konuma giden Ferhat ve onun peşine takılan Aslı, büyük bir tuzağın içine çekildiğinin farkında değildirler. Aslı ile Ferhat, verilen adresteki eve girdikleri zaman sehpanın üzerinde bir ses kayıt cihazı bulurlar ve Gülsüm'ün sesi gelmektedir. Fakat Şahin'in adamları, onları içer kapattıktan sonra evi de yakar. Siyah Beyaz Aşk son bölüm, Ferhat ile Aslı'nın yanan evin içinde kaldığı sahne ile sona erdi. Şimdi Ferhat ile Aslı nasıl kurtulacak merak ediliyor, bu yüzden Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı araştırıyorlar. Siyah Beyaz Aşk 7. son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Yeni bölüm fragmanını da haberimizdeki linkten takip edebilirsiniz.

Siyah Beyaz Aşk 7. son bölüm izlemek için tıklayınız

Reklam
Reklam

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ

Gülsüm’ün bebeğinin babası Cüneyt olduğunu öğrenen Safiye, Gülsüm’ün hışmına uğrar. Safiye’yi öldürdüğünü düşünen Gülsüm kaçarken Şahin’in eline düşer.

Ameliyattan yeni kalkmış olan Ferhat ise kardeşini kurtarmak için yola çıktığında yanında Aslı vardır. Gülsüm’ün yem olduğu, Şahin’in asıl hedefinin kendileri olduğunu anlarlar.
Ferhat ve Aslı, Şahin’in alev kapanından çıkabilecekler mi?

Ferhat sakat kalma riskini taşıyan bir ameliyata girer. Ameliyatı Aslı yapacaktır. Nefretle aşk arasında savrulan Aslı, bu sefer de Ferhat’ın ölüm kalım savaşı arasında sıkışır.

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı için tıklayınız

SİYAH BEYAZ AŞK GENEL HİKAYE VE OYUNCU KADROSU

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. Aslı, zorla alıkonulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür. İyilik meleği sandığı, Ferhat’ın dayısı Namık’ın aslında bir katil olduğuna tanık olur. Artık Aslı’nın yaşaması imkansızdır. Namık tarafından ölüm fermanı imzalanır. Ferhat tam Aslı’yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans tanır. Tek bir şartla… Aslı’nın hayatını değiştirecek bir şartla. Bu “şart” hem Aslı’nın hem de Ferhat’ın hayatını kökünden değiştirecektir.

Reklam
Reklam

Oyuncular : İbrahim Çelikkol (Ferhat), Birce Akalay(Aslı), Muhammet Uzuner (Namık), Arzu Gamze Kılınç (Yeter), Ece Dizdar (İdil), Deniz Celiloğlu (Yiğit), Cahit Gök (Cüneyt), Uğur Aslan(Cem), Sinem Ünsal(Gülsüm) ve Kadriye Kenter (Handan) ve Turgay Kantürk (Şahin)


Anahtar Kelimeler: