Sofiane Feghouli Valencia'yı sırtladı

Fenerbahçe'nin transferi için uzun süredir uğraş verdiği Valencialı Sofiane Feghouli, 1 gol 1 asistle takımını Monaco karşısında zafere taşıdı: 3-1.

UEFA şampiyonlar ligi play-off turunda 5 maç yapıldı.

Reklam
Reklam

Toplam 17 golün atıldığı geceye damga vuran isim, Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Sofiane Feghouli oldu. Cezayirli futbolcu, takımı Valencia'nın Monaco'yu 3-1 yendiği karşılaşmada 1 gol atıp 1 de asist yaptı.

Valencia, 4. dakikada Feghouli'nin asistinde Moreno ile 1-0 öne geçti. Monaco, 49. dakikada Pasalic ile skoru 1-1'e getirdi. 59'da Parejo, Valencia'yı tekrar öne geçirdi. 86. dakikada Feghouli, Monaco savunmasının uzaklaştıramadığı topu ceza alanı içinde sert bir vuruşla kaleye gönderip skoru ilan etti: 3-1.

FENERBAHÇE'YE GELİRSE AVRUPA LİGİ'NDE OYNAYABİLİR

Oynadığı futbolla yıldızlaşan Feghouli, Fenerbahçe'ye transfer olması halinde Avrupa Ligi'nde de forma giyebilecek. Bu konuda hiçbir kısıtlamanın olmaması ise Sarı Lacivertliler'in transferde elini güçlendiriyor.

SHAKHTAR 1-0 GALİP GELDİ

Teknik direktörlüğünü Mircea Lucescu'nun yaptığı Shakhtar Donetsk, Rapid Wien deplasmanından 1-0 galip ayrıldı. Shakhtar'ın 3. ön eleme turunda elediği Fenerbahçe'nin, doping numunesi pozitif çıktığı gerekçesiyle UEFA'ya başvuruda bulunduğu Brezilyalı futbolcu Fred, bu karşılaşmada da ilk 11'de sahaya çıktı.

Reklam
Reklam

NADİR'Lİ CELTIC 3-2 KAZANDI

Milli futbolcu Nadir Çiftçi'yi kadrosunda barındıran Celtic, evinde Malmö ile oynadığı maçı 3-2 kazandı. Nadir, Celtic'in 2 golüne imza atan Griffiths'in yerine 74. dakikada oyuna girdi.

Oynanan 5 play-off turu ilk maçında alınan sonuçlar şöyle:

Rapid Wien (Avusturya)-Shakhtar Donetsk (Ukrayna): 0-1
Valencia (İspanya)-Monaco (Fransa): 3-1
Skenderbeu (Arnavutluk)-Dinamo Zagreb (Hırvatistan): 1-2
Celtic (İskoçya)-Malmö (İsveç): 3-2
Basel (İsviçre)-Maccabi Tel Aviv (İsrail): 2-2

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçları, 25 ve 26 Ağustos'ta oynanacak.


Anahtar Kelimeler: