Soma’da asayiş ve güvenliğin sağlanması yönünde aksayan yönlerin masaya yatırıldığı ve yılda iki defa yapılan İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı’nın ikincisi Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki toplantıya Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Soma İlçe Emniyet Müdürü Cahit Şahin, SEAŞ Genel Müdürü Nuri Şerifoğlu, ELİ müessese Müdür Yardımcısı Fatih Mehmet Işık, TEİAŞ İşletme Müdürü Hayrullah Saraç, Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Mehmet Yağcı, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Abdülkadir Karataş, “Polisimizin ve jandarmamızın 24 saat özverili çalışmaları sonucu ilçemizdeki asayiş oranları ilçemizdeki insanların huzur duyabileceği kadar fevkalade azalma göstermiştir. Bu konuda özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren kolluk kuvvetlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz