Son transfer haberleri ve transfer gelişmeleri

Futbolda güncel transfer haberleri gündemi belirliyor. Türkiye ve Avrupa futbolunda ortaya atılan güncel transfer haberleri, transfer dedikoduları, son transferler haberimizde...

Yaz aylarına doğru artan güncel transfer haberleri yine büyük merak konusu oldu. Türkiye ve Avrupa’da futbol sezonları sona ermek üzereyken, transfer haberleri ve transfer dedikoduları arttı. Güncel transfer haberleri ve transfer dedikodularını sizler için derledik. İşte son transfer haberleri, transfer dedikoduları ve transferde yaşanan gelişmeler...

Reklam
Reklam

Moussa Sow için Dinamo Moskova’dan teklif var

Fenerbahçe Yönetimi, bir sonraki sezon boşa çıkacak olan Senegalli yıldız Moussa Sow için kapıyı 15 milyon Euro’dan açtı. Taraflar arasındaki pazarlıklar sürüyor. Bu arada hem Rus hem de İngiliz kulüplerinin radarında olan Emenike için de fiyat belirlendi: 12 milyon Euro.

Fanatik’in haberine göre Rus kulübü Dinamo Moskova, Haziran 2016’da sözleşmesi sona erecek Senegalli yıldız Moussa Sow için ilk teklifini yaptı. Bu teklifin 10 milyon euro olduğu iddia edildi. Dinamo Moskova kulübünün, sözleşmesinin son yılında Fenerbahçe’den 1.6 milyon Euro alacak olan Sow’a da 3.6 milyon Euro’luk ret edilemeyecek bir teklif yaptığı belirtildi.

Galatasaray ve Trabzonspor Constant için masaya oturabilir

Trabzonspor’da sık sık yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Constant’ın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kevin Constant’ın adı son dönemlerde Galatasaray ile anılmış ve Hamzaoğlu’nun bu oyuncuyu istediği konuşulmuştu. Karadeniz ekibinin Constant’ın satışına çok sıcak baktığı ve Galatasaray’dan gelebilecek bir teklifi değerlendirebileceği ihtimaller dahilindeydi. Ancak oyuncunun menajerlerinin yaptığı hamlelere çok kızan Hacıosmanoğlu, Galatasaray’a mesaj yolladı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Galatasaray yönetiminin etkili ismi Abdurrahim Albayrak’ı aradığı ve transfer konusunda yöneticileriyle temas kurması istediği iddia edildi.

Reklam
Reklam

Feyenoord takımı Atiba’nın peşinde

Beşiktaş’ın 1 yıllık sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen Atiba’nın başta Feyenoord olmak üzere Hollanda’da birçok kulüple temas halinde olduğu ortaya çıktı. Milliyet’in haberine göre Beşiktaş ile Atiba Hutchinson’un yollları ayrılıyor. Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme için ısrar eden ve istediğini alamayan Kanadalı futbolcunın Hollanda’nın Feyenoord kulübüyle temas halinde olduğu öğrenildi. Beşiktaş’tan önce 3 sezon PSV forması da giyen başarılı oyuncuyu hem orta sahadaki başarısı hem de Hollanda ligi tecrübesi nedeniyle kadrosuna katmak isteyen Feyenoord yönetimi, Atiba’nın siyah-beyazlı kulüple ipleri tamamen koparmasını bekliyor.

Anahtar Kelimeler: