Spor ayakkabı sevdalısı kadınlara %50 indirimli, inanılmaz uygun fiyatlı ürün önerileri

Hem egzersiz sırasında hem günlük kullanımda giyebileceğiniz şık ve konforlu spor ayakkabılar mı arıyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz. Rahatlığı ile gönlünüzü fethedecek, estetik duruşu ile kombinlerinizi zenginleştirecek uygun fiyatlı en güzel spor ayakkabıları sizler için araştırdık.

Hem günlük hem sportif kombinlerini spor ayakkabılar ile tamamlamayı seven stil sahibi kadınlara harika bir haberimiz var. Amazon'un 27 Kasım 2021 tarihinde sona erecek Black Friday indirimleri kapsamındaki kaliteli ve birbirinden şık spor ayakkabıları sizler için listeledik. Üstelik şık tasarımları ve konforlu yapılarıyla kalbinizi kazanacak bu ürünler, %50'ye varan indirimlerle sizi bekliyor. Haydi, bu harika listeye birlikte göz atalım.

1. Şık dokusu ile Slazenger ZEAL Spor Ayakkabı

Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Slazenger ZEAL Spor Ayakkabı, nefes aldıran tasarımı sayesinde terlemenin önüne geçiyor. Yumuşak yastıklaması ve hafif yapısı ile spor esnasında rahat bir kullanım sunuyor. Esnek orta tabanı sayesinde konforu ayaklarınıza getirirken her adımınızda sizi destekliyor. Ayrıca orta tabanı, ayaklarınızın hareketlerine ve şekline uyum sağlayarak rahat bir yürüyüş olanağı sunuyor. Ürünün sentetik topuk koruması ise hem ayakkabınızı hem ayaklarınızı koruyor. Spor ayakkabının yumuşak tabanı, omurganıza ekstra yük binmesini engelliyor. Bu sayede uzun saatler boyunca spor yapmanıza imkan sağlıyor. Siyah ve beyazın zıtlığı ile mükemmel bir uyum yakalayan ayakkabı, bağcıklı tasarımı sayesinde rahatça giyiliyor.

Bir kere deneyince vazgeçemeyeceğiniz Slazenger ZEAL Spor Ayakkabı hakkında daha detaylı bilgi almak ve sipariş oluşturmak için buraya tıklayabilirsiniz.

2. Konforu ayaklarınıza getiren Slazenger IZZY Moda Ayakkabı

Sizin için seçtiğimiz diğer ürün ise Slazenger IZZY Moda Ayakkabı. Ürün, işlevselliği sportif şıklık ile birleştiriyor. Fileli dokusu sayesinde ayaklarınızın nefes almasını sağladığı için terlemesini engelliyor. Bu sayede ayaklarda kötü koku oluşumuna izin vermiyor. Bağcıklı yapısıyla ayaklarınıza mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor. Spor ayakkabının iç tabanı, omurganıza yük binmesine engel oluyor. Kaydırmaz alt tabanı ise yere sağlam bir şekilde tutunarak daha güvenli spor yapma imkanı tanıyor. Ürünün yumuşak arka kısmı, uzun süreli kullanımlarda bile ayaklarınızın rahat etmesini sağlıyor. Sağlam dikişleri ve kaliteli materyali sayesinde uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılabilen ürün, siyah ve beyazın benzersiz uyumunu renk geçişleri ile tamamlıyor.

Rahat ve estetik bir tasarıma sahip Slazenger IZZY Moda Ayakkabı'yı incelemek ve sipariş oluşturmak için buraya tıklayabilirsiniz.

3. Zarif tasarımı ile Slazenger POINT Spor Ayakkabı

Slazenger POINT Spor Ayakkabı'nın yastıklama özelliği, ayak sağlığınızın korunmasına yardımcı oluyor. Nefes aldıran fileli yapısı sayesinde terleme yapmadığı için ayaklarınızı rahatsız etmiyor. Kauçuk alt tabanı, her adımda gerçekleşen darbeleri emerek ayaklarınızın yorulmasını engelliyor. Yumuşak iç tabanı ise rahatlığın tanımını yeniden yapıyor. Ergonomik tasarımı ile omurganıza destek oluyor ve fazla yük bindirmiyor. Şık tasarımı sayesinde günlük ve spor kombinlerinizle mükemmel bir uyum yakalıyor. Kir tutmayan spor ayakkabı, sabunlu bez ve ılık su ile rahatça temizlenebiliyor.

Bağcıklı tasarımıyla kolayca giyilip çıkarılabilen Slazenger POINT Spor Ayakkabı hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için buraya tıklayabilirsiniz.

4. Kaliteli ve sağlam yapısıyla Slazenger ATOMIC Spor Ayakkabısı

Yürüyüş ve koşu sporlarını hayatlarının vazgeçilmez parçası haline getirenler için sıradaki önerimiz Slazenger ATOMIC Spor Ayakkabısı. Ürün, ayaklarınızı nazik bir şekilde saran hafif yapısı sayesinde varlığını unutturuyor. Estetik tasarımı ile günlük kombinlerinize şık bir dokunuş yapan ayakkabı, sporda da rahatlıkla kullanılabiliyor. Nefes aldıran dokusu sayesinde ayaklarınızın terlemesini önlüyor. Yumuşak tabanı, ayaklarınıza konforlu bir kullanım sunuyor. Özel tasarım alt tabanı ise her adımda gerçekleşen darbeleri emiyor ve böylece ayaklarınızın yorulmasını engelliyor. Ürünün bağcık kısmı, ayakkabıları istediğiniz sıkılıkta ayarlamanıza yardımcı oluyor. Bileği kavrayan tasarımı ve yere sağlam basan tabanı sayesinde minimum efor ile yüksek performans sergilemenize imkan tanıyor. Kaliteli ve sağlam bir yapıya sahip olan ayakkabı, uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabiliyor.

Şık bir duruş sergileyen Slazenger ATOMIC Spor Ayakkabısı'nı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

5. Estetik duruşu ile Slazenger KELSY Spor Ayakkabı

Slazenger KELSY Spor Ayakkabı, yüksek alt tabanı sayesinde minimum enerji ile yüksek performans elde etmenize imkan tanıyor. Aynı zamanda boyunuzu daha uzun gösteriyor. Bağcıklı tasarımı ile kolayca giyilebilen ayakkabı, siyah rengi ile her kombine eşsiz bir uyum sağlıyor. Terletmeyen dokusu, ayaklarınızın nefes almasına izin veriyor. Ürünün rahat orta tabanı, spor esnasında konforlu bir kullanım sunuyor. Sağlam alt tabanı ise yeri sıkıca kavrayarak güvenli bir spor deneyimi sağlıyor. İster casual ister sportif ürünlerle kombinleyebileceğiniz ayakkabıyı çok seveceğinizden hiç şüphemiz yok.

Estetik bağcık tasarımı ile dikkat çeken Slazenger KELSY Spor Ayakkabı'yı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

6. Klasik tasarımdan vazgeçemeyenlere: Slazenger ABOVE Spor Ayakkabı

Sentetik deri materyal ile üretilen Slazenger ABOVE Spor Ayakkabı, kaliteli yapısı sayesinde ayak sağlığınızı koruyor. Ortopedik iç tabanı, ayaklarınıza ihtiyacı olan konforu sağlıyor. Spor için özel olarak tasarlanan alt tabanı sayesinde dışarıdan gelen darbeleri maksimum düzeyde emiyor. Nefes aldıran tasarımı ise ayakkabıların içinde hava akışı oluşturarak ayaklarınızın terlemesini önlüyor. Ürünün yumuşak arka kısmı, ayaklarınıza konfor sunuyor. Bileklerinizi sıkıca kavrayan spor ayakkabı, rahat bir yürüyüş sağlıyor.

Pembe rengin şık bir dokunuş kattığı Slazenger ABOVE Spor Ayakkabı hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

7. Bütün kombinlerle uyumlu Slazenger KALYANA Spor Ayakkabı

Zarif bir tasarıma sahip olan Slazenger KALYANA Spor Ayakkabı, şık kombinler oluşturmanıza imkan tanıyor. Ürün, sportif aktiviteler dışında günlük yaşamda da rahatlıkla kullanılabiliyor. Konforlu iç tabanı sayesinde spor esnasında ayakların ihtiyaç duyduğu rahatlığı sunuyor. Bağcıklı tasarımı, hem ayakkabıları kolayca giyip çıkarmanıza hem sıkılığı ayaklarınıza göre ayarlamanıza yardım ediyor. Sağlam alt tabanı ise yürüyüş ve koşu sırasında oluşabilecek darbeleri emiyor. Ürünün hava aldıran yapısı, ayaklarınızın terlemesine izin vermiyor. Kir tutmayan ayakkabı, sabunlu bez ile kolayca temizlenebiliyor. Ürün, dayanıklı dikişleri sayesinde uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor.

Sportif kombinlerinizin vazgeçilmezi olacak Slazenger KALYANA Spor Ayakkabı'yı incelemek ve sipariş vermek için buraya tıklayabilirsiniz.

8. Siyah rengin asaleti ile bütünleşen Slazenger ZERO Spor Ayakkabı


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Sizin için önereceğimiz en iyi spor ayakkabısı modellerinden biri de Slazenger ZERO Spor Ayakkabı. Ayaklarınıza konforlu bir dokunuş sunan sneaker, nefes aldıran yapısıyla ayak sağlığınızı koruyor. Spor günlerinizin vazgeçilmezi olacak ürün, ayak şeklinize uyum sağlayarak size eşsiz bir deneyim sağlıyor. Dayanıklı dış tabanı, yere sağlam bir şekilde basmanıza imkan tanıyor. Hafif yapısı, ayaklarınızı yormuyor ve spor yaparken ekstra efor harcamanızı engelliyor. Ayrıca ayakkabının bağcıklı yapısı, ayaklarınızı sıkı ama narin bir dokunuşla kavrıyor. Uzun arka kısmı sayesinde bileklerinizi saran ayakkabı, sağlam bir duruş yakalamanıza fırsat tanıyor.

Kaliteli ve dayanıklı yapısı ile uzun yıllar kullanabileceğiniz Slazenger ZERO Spor Ayakkabı hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş oluşturmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Anahtar Kelimeler: