Suriyelilerden Başbakan Erdoğan’a "öso Bayraklı" Karşılama

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Reyhanlı’daki mitinginin ardından Reyhanlı Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Başbakan Erdoğan’ı kaymakam önünde...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Reyhanlı’daki mitinginin ardından Reyhanlı Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Başbakan Erdoğan’ı kaymakam önünde çok sayıda vatandaşın yanı sıra, Özgür Suriye Ordusu bayrağı ve Türk bayrağı açan Suriyeliler de karşıladı.

Reklam
Reklam

Başbakan Erdoğan, bombalı saldırılar sonucu 51 kişinin hayatını kaybettiği Reyhanlı’da düzenlenen mitingle vatandaşlara seslendi. Buradan ilçe kaymakamlığına geçen Erdoğan’ı, çok sayıda vatandaş ve bir grup Suriyeli karşıladı. Suriyeliler, açtıkları Özgür Suriye Ordusu bayrağı ve Türk bayraklarıyla Erdoğan lehine sloganlar attı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisini ilçe kaymakamlığı girişindeki binadan selamlayan vatandaşların yanına giderek bir süre sohbet etti. Başbakan’ın kaymakamlık ziyaretine devletin yayın organları harici basın mensubu alınmadı.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz