Tbb: Önceki Adalet Bakanı'nın Tbb Üzerinden Avukatları Hedef Almasını Kınıyoruz

ANKARA, TBB üzerinden avukatların hedef alındığı belirtilen açıklamada Bekir Bozdağ'ın sözleri eleştirilerek, şöyle denildi: "Türkiye Barolar Birliği olarak biz daima yapıcı davranırız.

ANKARA, TBB üzerinden avukatların hedef alındığı belirtilen açıklamada Bekir Bozdağ'ın sözleri eleştirilerek, şöyle denildi:
"Türkiye Barolar Birliği olarak biz daima yapıcı davranırız. Tüm ülkemizi ilgilendiren bu zor süreçte de daima birlik beraberlik dedik; terörü lanetledik, makul çözümler önerdik. Hiçbir zaman hiçbir siyasi partinin ön veya arka bahçesi de olmadık. Hiçbir baskıya da boyun eğmedik. Hepimizin derinden etkilendiği ve tüm siyasilerden ve yetkililerden yapıcı yaklaşımlara en çok ihtiyacımız olan bugünlerde - hem de yargı şehidimizle ilgili bir törende önceki Adalet Bakanı'nın hukukçu kimliğini unutarak - küçük siyaset yapmasını, Türkiye Barolar Birliği üzerinden avukatları hedef almasını kınıyoruz. Unutmayalım ki her devlette hakim ve savcı sıfatlı görevliler vardır. Ancak sadece demokrasilerde bağımsız savunma bulunur ve bağımsız savunma sayesinde hakimler hakim, savcılar savcı olabilir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: