Toplu Taşıma Araçlarının B*kunu Çıkaran 14 Terbiyesiz Ve Ahlaksız Şahsiyet!

@passengershaming isimli Instagram hesabı özellikle uçak yolcularının yaptığı iğrençlikleri deşifre ediyor. Hesaba katkıda bulunanlar ise ya yolcular ya da kabin görevlileri. Gerçekten önce saygı!

Arkada gördüğünüz teyze menopozlu olduğu için sıcak basmış olacak ki her yerini açmış. Peki yolcular buna şahit olmak zorunda mı?

Ayak değil toynak! Düşünsenize güzel güzel camdan bulutlara bakıyorsunuz ve biranda yanınızda bu parmaklar baş gösteriyor... DÜŞÜNEMEDİ

Ulu orta ayak tırnağı kesmek? Hadi evinde kesmedin diyelim fırsatın olmadı uçağın tuvaletini neden kullanmıyorsun canısı?

Ya hiç önemi yok ne demek ağzımıza sok!

Ağabey sen tesisatçı mısın, o çatal ne? Neden yerine oturmuyorsun da kuş gibi tünüyorsun?

Evindesindir, geze geze fırçalarsın dişlerini anlarız. Yapmadığımız şey değil. Misafirin yanında da yapar mısın peki bunu? Uçağın ortasında yapmak nedir? DELİRDİN Mİ?

Herkes kafayı yedi... Çırılçıplak havaalanında gezmek nedir? Hadi çok seksi olursun ya da kürk giyenleri protesto ediyorsundur anlarız da seninki şuursuzluk değil mi?

Ya ben ne diyeyim daha Mahmut mu diyeyim, geri zekalı mı diyeyim NE DİYEYİM?

Yayıl canım yayıl babanın malı gibi yayıl. Zaten bir tek sen yogunsun, bir tek sen para ödedin. Senin hakkın çünkü yayılmak. OK!!

Zaten toplulukta olsun ya da olmasın cakkıdı cakkıdı sakız çiğneyenlerin ağzına tekme atasım geliyor şimdi bir de ağzındaki bütün mikropları koltuğa bıraktığını görünce kendimden geçtim sinirle!

Haşlanmış yumurtayı poşetlemiş, yanına almış, yolculuğa çıkmış. Kokut bütün aracı kokut. Köfte de alsaydın yanına ikisi birden daha çok koku yapsaydı olmaz mıydı??

Tuvalete gitmeye üşenmiş, oturduğu yerden poşete işemiş bir güzel de orada bırakmış. Ya sen yolculuğa nasıl üşenmedin? Annen seni doğurmaya nasıl üşenmedi?

Başka sorum yok sayın yargıç!