Türkiye'ye Konuşlandırılacak Patriotlar

Türkiye'nin NATO'dan talep ettiği patriot hava savunma sistemlerinin kurulumunu yapacak olan NATO askerlerinden oluşan heyetin bir kısmı, İskenderun ilçesine geldi.

Türkiye'nin NATO'dan talep ettiği patriot hava savunma sistemlerinin kurulumunu yapacak olan NATO askerlerinden oluşan heyetin bir kısmı, İskenderun ilçesine geldi.

Adana'dan karayoluyla ilçeye gelen Alman ve Hollandalı askerlerden oluşan 44 kişilik NATO heyeti, ilçedeki otellere yerleştirildi.

Reklam
Reklam

Heyetin, önümüzdeki günlerde İskenderun Limanı'na gemiyle gelmesi beklenen patriot bataryalarını kurulumu ile Adana ve Kahramanmaraş'a sevk işleminde görev alacağı öğrenildi.

Gelen heyetin içerisinde kadın askerlerin de bulunduğu gözlendi. Polis ekipleri NATO askerlerinin yerleştiği otel çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Heyetin, gün içerisinde İskenderun Limanı'nda inceleme yapabileceği belirtildi.

Muhabir: Ömer Soylu / Salim Taş / Ali Güreli

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: