TÜSİAD YİK toplanıyor

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi toplantısı, cuma günü Ankara'da gerçekleştirilecek.

TÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, derneğin yılın son Yüksek İstişare Konseyi toplantısı, 13 Aralık 2002 Cuma günü, Ankara'da gerçekleştirilecek. Konsey öncesinde, Türkiye'nin AB üyeliği için müzakere tarihi talebinin sonuca bağlanacağı Kopenhag Zirvesi'nin yapılacağı gün olan 12 Aralık 2002 Perşembe akşamı, Ankara Sheraton Oteli'nde bir kokteyl düzenlenecek.

Reklam
Reklam

Açılış konuşmalarını TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Muharrem Kayhan ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın yapacakları toplantıda Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Doç. Dr. Abdüllatif Şener, Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun da birer konuşma yapacaklar. Toplantıda ayrıca TÜSİAD ve Sabancı Üniversitesi işbirliği ile kurulması planlanan Rekabet Gücü ve Kurumsal Yönetim Forumu'nun imza töreni gerçekleştirilecek. Toplantının öğle yemeği konuğu ise Yunan Sanayicileri Federasyonu (FIG) Başkanı Ulysses Kyriakopoulos olacak.


Anahtar Kelimeler: