Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş’a 3-0 yenilen Gençlerbirliği’nde teknik direktör Ümit Özat, açıklamalarda bulundu.
Özat yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada rakibin çok güçlü oyunculara sahip olduğunu söylerken, Şenol Güneş ile yaşadığı gerginliğe de üstü kapalı değindi. Gençlerbirliği’nin teknik patronunu sözleri şöyle;
“Maçın 3 tane kırılma anı var. 0-0’ken Uğur’un kaçırıp Fabri’nin sakatlandığı pozisyon… Yediğimiz ilk golde 3’e 3 yakalanmamız… Vedat’ın vurup Tolga’nın çıkardığı pozisyon… Beşiktaş bu ülkenin şu anda en güçlü oyuncularına sahip takımı. Usta ayaklar hep bize denk geliyor. Söyleyecek çok bir şey yok. Beşiktaş’ı tebrik ederim.
Öfkeli olduğum bir durum var. Oyun içerisinde yaşananlardan dolayı… Herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmasın diye erkenden içeri girdim. Fazla göz göze gelmemek için içeriye girdim. Herkesin önünde 8 maç var ama bizim 9 maçımız var. 40 puanı yakalamamız lazım. Oyuncularımı 2. gole kadar yaptıkları mücadeleden dolayı tebrik ederim.”