Ünlü isimlerin romantik anları instagramda

Ünlü isimler arasında aşkları dillere destan olanlar var. Eşlerini ya da sevgililerini her halleriyle seven, el üstünde tutan ve bunu göstermekten hiç çekinmeyen isimler takipçileriyle birbirlerinin her hallerini paylaşıyorlar. Bu isimlerden bazıları: Engin Hepileri ve Beyza Şekerci Hepileri, Can Nergiz ve Jelena Milosavjevic, Hande Yener, Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Pelin Karahan, Pelin Akil ve Akın Altan.

Eşlerine ya da sevgililerine duydukları aşkı soyal medya aracılığıyla dünya aleme duyuruyorlar.

Oyuncu Can Nergis, geçtiğimiz aylarda Sırp model sevgilisi Jelena Milosavjevic'le yurt dışında sessiz sedasız evlenmişti.

Evlendikten bebekleriyle birlikte sonra Türkiye'de yaşamaya karar veren çift birbirlerine olan aşklarını sosyal medyadan bir kez daha ilan etti.

Jelnen Nergis, eşiyle aşk tazelerken çekildiği bu fotoğrafı 'seni seviyorum' notuyla instagram hesabından paylaştı. Can Nergis ve Jelena Nergis ilk bebeklerini geçtiğimiz aylarda kucaklarına almıştı.

Hande Yener, dönem dönem aşklarını ortaya koyan paylaşımlarda bulunurken ilişkilerde yaş farkının ne kadar da önemsiz olduğunun adeta altını çiziyor. Şarkıcı Hande Yener son olarak yine bu tarz bir paylaşımda bulundu. Nişanlısı göğsünde yatarken çektiği selfieleri yorumsuz bir şekilde paylaşan Yener, bu fotoğraflarına onbini aşkın beğeni aldı.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, sosyal medyada en çok romantik paylaşım yapan çiftlerden biri.

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci de aşklarını sosyal medyada haykıran ünlü çiftlerden.

Hepileri, Şekerci ile birinci evlilik yıldönümlerinde bu fotoğrafı "Güzel karım. Gözlerindeki ışıktan hayat enerjimi aldığım biricik eşim. Nice birlikte yıl dönümlerimize. Seni seviyorum" notuyla paylaştı.

Burcu Biricik, kocası Emre Yetkin ile çektiği bu pozunu "sol yanına dokundum" notuyla paylaştı.

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın romantik pozları.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit de kimi zaman romantik pozlar paylaşıyor.

Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay'ın romantik paylaşımları.

Pelin Akil ve Akın Altan sosyal medyada en çok aşk pozu paylaşan ünlü çiftlerden biri.