Şanlıurfa'da bir evde fuhuş yapıldığı bilgisini alan Emniyet Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği, fuhuş yapan kişileri takibe aldı. Teknik ve fiziki takip ardından polis ekipleri, Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda evde bulunan Rusya Pasaportlu Azeri Ayda H., Şehnaz Z., ile Özbekistan uyruklu Saadet M., gözaltına alındı.
GEZİ AMAÇLI TÜRKİYE’YE GELMİŞLER
Yabancı uyruklu kadınların, Türkiye’ye gezi amaçlı geldiği ve pasaportlarına el konularak zorla fuhuş yaptırıldığı ortaya çıktı. Sağlık kontrolünün ardından fuhuş yapan kadınlar, sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Fuhuş yapmaya aracılık yaptığı iddia edilen İ.R.’nin de yakalanması polis çalışma başlattı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz