Yaralı 2 Polis, Ambulans Uçakla Ankara’ya Gönderildi

Mardin Derik'teki bombalı saldırıda yaralanan polis memurundan 28 yaşındaki Erdem Sökmen ile 28 yaşındaki Gencer...

Mardin Derik'teki bombalı saldırıda yaralanan polis memurundan 28 yaşındaki Erdem Sökmen ile 28 yaşındaki Gencer Bebe, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla, tedavi için Ankara'ya götürüldü. Saldırıda yaralanan 35 yaşındaki Mümin Tekin isimli polis memuru ise ayakta tedavi edildi.

Reklam
Reklam

Derik Devlet Hastanesi'nin hemen yanında, menfezin altına yerleştirilen uzaktan kumandalı bombanın patlatılması üzerine, polis aracı içinde bulunan 4 polis memuru yaralandı. Yaralı polis memuru Yasin Kaya, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Yaralı polis memurları 28 yaşındaki Erdem Sökmen ile 28 yaşındaki Gencer Bebe ise ambulans uçakla, tedavileri yapılmak üzere Ankara’a gönderildi.

Yaralı polislerin uçakla gönderilmesi esnasında, Mardin Valisi Turhan Ayvaz ile Emniyet Müdürü Derviş Kara, yaralı polisleri yalnız bırakmadı.

Öte yandan, saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için Özel Harekat polis timlerinin Derik kırsalında başlattığı operasyona, Jandarma Özel Hareket timleri de eşlik ediyor.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: