Yazın canlı renklerini evine taşımak isteyenler için rengârenk ev dekorları

Yaz ayları geldiğinde hepimiz canlı renklerle büyüleniyoruz. Birbirinden iç iç açıcı tonlar, yaşamın her alanında bizlere eşlik ediyor. Peki, bu canlı renkleri evinize taşıyıp yaşam alanınızda farklı bir atmosfer yakalamaya ne dersiniz? Renkli biblolardan kırlent ve vazolara kadar birçok dekoratif ürün, keşfedilmeyi bekliyor. Eğer siz de evinizin havasını değiştirecek ürün arayışındaysanız yazımızı okumaya devam edin!

Hemen herkes evlerinin güzel ve şık görünmesine önem verir. Özellikle yaz aylarında rengârenk biblo, vazo ve kırlent gibi dekorasyon ürünlerini evlerde kullanmak hem enerji veriyor hem ortama apayrı bir hava katıyor. Siz de yazın renkli ve enerjik havasını ev dekorasyonunuza taşımak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Birbirinden zarif ürünleri bir araya getirdik. Haydi gelin, bu dekorasyon ürünlerini hep birlikte inceleyelim.

1. Yazın canlı atmosferini yansıtın: Arkeon Home Üfleme Cam Üçlü Set Vazo


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Yaz ayları gelince herkesin içi kıpır kıpır oluyor. Capcanlı renklerle bu enerjiyi evinize yansıtmanız mümkün. Bunun için seçebileceğiniz en iyi renklerden biri ise turuncu. Arkeon Home Üfleme Cam Turuncu Dekoratif Üçlü Set Vazo, yazın sıcacık atmosferini evinize taşıyacak! Özellikle büyük ve geniş yeşil yapraklı çiçeklerle harika bir uyum yakalayan ürün, ev dekorasyonunuza şık bir dokunuş yapar. Üç adet farklı boy ve formda gelen seti dilerseniz yan yana dilerseniz ayrı ayrı konumlandırabilir, evinizin her köşesine yazın sıcacık enerjisini yayabilirsiniz.

Ürünü İncele

2. Zarif tasarım ve şıklık bir arada: SZN Dekor Isis Şamdan


Bazen zarif sofraların tamamlayıcısı bazen de evlerin en güzel köşesinde duran bir dekor olan şamdanlar, bulundukları ortamlarda şıklığın simgesi olur. Şamdanlara eşlik eden mumlar ise loş ve romantik bir hava oluşturur. Ancak seçeceğiniz ürünün klasik bir şamdan olmasına gerek yok, özel tasarımlı modelleri de tercih edebilirsiniz. SZN Dekor Isis Şamdan, zarif tasarımı ve iç açan renkleriyle gören herkesi kendisine hayran bırakır. Isis figürü şifa, ölüm ve yeniden doğum gibi kavramları temsil eder. Hem rengârenk tasarımı hem derin anlamı olan şamdanı çok seveceğinizden hiç şüphemiz yok.

Ürünü İncele

Günün fırsatları için acele edin! İndirimlisi varken daha fazla ödemeyin! (09.08.2022)

Under Armour'da kaçırılmayacak fırsatlar

Mavi'de seçili ürünlerde %30 indirim

Mango kadın ve erkek giyim ürünler

Tommy Hilfiger erkek giyim ürünleri

Calvin Klein kadın giyim ürünleri

Kahve makineleri

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

3. Ev dekorasyonunun olmazsa olmazı: Hampton Frames Resim Çerçevesi


Ev dekorasyonunun en önemli unsurları, boş duvarları hareketlendiren tablo ve çerçeveler. Eğer siz de boş duvarlarınızı en güzel anılarınızla süslemek isterseniz yazın enerjik renklerini taşıyan resim çerçevelerini tercih edebilirsiniz. Eşsiz sarı rengiyle birçok ev dekorasyonuna kolayca uyum sağlayan Hampton Frames Resim Çerçevesi hem duvara asmaya hem masa gibi mobilyaların üzerinde konumlandırılmaya uygun. Mutlu anılarınızı sergileyecek çerçeve, 30 mm genişliğinde ahşap materyalle üretilir. Evinize güneşin ışıltısını getirecek şık ve kullanışlı çerçeveyi incelemeden alacağınız ürüne karar vermeyin deriz.

Ürünü İncele

4. Estetik ve konfor bir arada: Pilloveland Çift Tarafı Baskılı Soyut Desenli 4'lü Süet Kırlent Kılıfı


Evler, en çok rahat edilen ve tüm yorgunluğun atıldığı yer. Tabii evlerin konforlu ürünlerle donatılmış olması, bu alanlarda geçirilen sürenin de daha keyifli olmasını sağlar. Bunun için koltuklarda ekstra kırlent kullanabilirsiniz. Pilloveland Çift Tarafı Baskılı Soyut Desenli 4'lü Süet Kırlent Kılıfı, yumuşacık ve renkli yüzeyiyle hem kanepelerde estetik bir duruş sergiler hem rahat bir oturma alanı sunar. Ürün, insan ve hayvan sağlığına zarar vermeyen ve kanserojen içermeyen materyaller kullanılarak üretilir. Üstelik kılıflar, hassas programda 30 derecede yıkanarak kolayca temizlenir.

Ürünü İncele

5. Evinize bereket getirecek: Kübik Fil Biblo


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Son yıllarda ev dekorasyonunda en çok kullanılan figürlerden birisi de fil figürü. Bu figürün eve bereket getirdiği düşünülüyor. Farklı tasarım ve materyalde pek çok fil figürünün olduğu biblo mevcut. Eğer evinizde kullanacağınız biblonun biraz daha modern tasarımlı ve yazın renkli havasını yakalayan bir ürün olmasını istiyorsanız Kübik Fil Biblo'yu tercih edebilirsiniz. Biblo hem yaz renkleriyle evinize enerji katar hem tasarımıyla evinize modern bir dokunuş yapar. Turuncu ve gold renk seçenekleri bulunan bibloya bir şans vermeye ne dersiniz?

Ürünü İncele

6. Âdeta yemyeşil bir çiçek bahçesi: Angdesign Karmen Seramik Saksı


Âdeta çiçek bahçesi gibi görünen evleri kim sevmez ki? Doğanın renklerini evinize taşıyan Angdesign Karmen Seramik Saksı, eşsiz yeşil rengiyle birçok ev dekorasyonu ile kusursuz uyumu yakalar. Set içerisinde üç adet saksı bulunur. Bu sayede ister tüm saksıları bitki köşesine yerleştirebilir, ister saksıları ayrı ayrı yerlerde konumlandırabilirsiniz. Sırlı seramik materyalle üretilen saksılar, minimal tasarımıyla bulunduğu ortamda fazla yer kaplamaz. Rengârenk çiçeklerle evinize farklı bir hava katmak isterseniz evinize çok yakışacak, kaliteli ve şık saksı setini mutlaka incelemelisiniz.

Ürünü İncele

7. Yaşam alanınızda güneş açtıracak: JJQHYC Gökkuşağı Duvar Kilimi


Gökkuşağı toplam yedi renk içeren, âdeta görsel şölen yaratan ve herkesi hayran bırakan bir doğa olayı. Onu, yağmurdan sonra güneş açtığında gözlerimizi alamadan izleriz. Bu doğa olayını makromelerle evinize taşımaya ne dersiniz? JJQHYC Gökkuşağı Duvar Kilimi, doğal pamuk ipliklerle tamamen el yapımı olarak üretilir. Kaliteli materyaliyle uzun yıllar size eşlik eder. Asma teli sayesinde ürünü dilediğiniz her yere asabilirsiniz. Minimal tasarımıyla göz yormayan dekoratif duvar kilimi, yazın canlı renklerini evinize taşır. Gören herkesin hayran kalacağı rengârenk makromeyle evinize ışıltı katabilirsiniz.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.