Şamdan Haberleri

Kişilik testi: Görselde ilk ne görüyorsunuz? Bunu yapmak yürek ister, karakterinizi açığa çıkarıyor

Kişilik testleri, bireylerin kendilerini daha iyi tanımaları için başvurdukları araçlar arasında yer alıyor. Dikkat çeken bir resim sosyal medyada gündem oldu. Peki, siz görselde ilk ne görüyorsunuz? Vereceğiniz yanıt karakterinizi ortaya çıkaracak.

Trend 16-10-2023 09:27

Evinizin enerjisini değiştirmenize olanak sağlayacak ürün ve öneriler

Evinizin enerjisini değiştirmek ve evde geçirdiğiniz zamanı daha keyifli hâle getirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Ev dekorasyonunuza kendi tarzınıza göre küçük dokunuşlar yapmak ve ortamınızı farklılaştırmak için büyük bütçe ve emeğe ihtiyacınız yok. Bu yolda size yardımcı olacak, ilham verecek, evinizi keyifle dekore etmenizi sağlayacak bütçe dostu birbirinden farklı ve şık ürünlere göz atmaya ne dersiniz? Öyleyse okumaya devam edin!

Haber 15-09-2022 16:10

Yazın canlı renklerini evine taşımak isteyenler için rengârenk ev dekorları

Yaz ayları geldiğinde hepimiz canlı renklerle büyüleniyoruz. Birbirinden iç iç açıcı tonlar, yaşamın her alanında bizlere eşlik ediyor. Peki, bu canlı renkleri evinize taşıyıp yaşam alanınızda farklı bir atmosfer yakalamaya ne dersiniz? Renkli biblolardan kırlent ve vazolara kadar birçok dekoratif ürün, keşfedilmeyi bekliyor. Eğer siz de evinizin havasını değiştirecek ürün arayışındaysanız yazımızı okumaya devam edin!

Haber 05-08-2022 13:50

Şamdan

Şamdan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şamdan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.