Yılbaşı turları: Yılbaşı için tatil fikirleri 2018

Yılbaşı yaklaşıyor ve yılbaşı planları yapılıyor. Kimileri yeni yılı yaani 2018'i evinde veya bulunduğu şehirde gece dışarıda geçirmeyi planlarken kimisi de yılbaşı gecesini bir tatil fırsatı olarak değerlendirecek. Nitekim yılın bu zamanı yılbaşı turları ve tatil planları ile ilgili internetten pek çok fikir bulabilirsiniz.

2017'nin sonuna geliyoruz. 2018'i karşılamak için hemen herkesin farklı bir planı var, kimilerinin de hiçbir planı yok ama ne yapacağını düşünüyor. Her yılbaşı olduğu gibi yeni yıl kutlamalarını evinde aile arasında yapacak olanlar olduğu gibi dışarıda veya tatilde bir yerlerde yapacak çok sayıda kişi var. Peki Yılbaşında tatil organizasyonu olarak ne tür turlar tercih ediliyor?

Reklam
Reklam

YILBAŞINDA YURT DIŞI TURLARI

Yılbaşı için en popüler tercihlerden biri de yurtdışı turları ve organizasyonları. Tur firmaları, çeşitli Avrupa ülkelerine, yılbaşını farklı bir iklimde geçirmek isteyenlere yönelik güney yarım küre ülkelerine turlar düzenliyorlar.

VİZESİZ YURT DIŞI TURLARI

Yılbaşı yurt dışı kampanyalarında dikkat çeken bir diğer seçenek de vizesiz gidebilecek ülkeler. Avrupa'da Belgrad, Uzakdoğu'da Bangkok, Bali gibi egzotik yerlere vizesiz gitmek mümkün.

YURT İÇİNDE YILBAŞI TURLARI

Türkiye içinde yılbaşı tatil planları genellikle kayak merkezleri odaklı oluyor. Kars, Erzurum, Kayseri gibi illerimizdeki kayak merkezleri, ski resort ve otelleri yılbaşında ilgi çekiyor. Kayak haricinde kışın soğuğunda termal spa otelleri de tercih edilebiliyor.

Bunun dışında yurt içi yılbaşı fırsatları ve turları içinde Kapadokya turu da oldukça yaygın.

YILBAŞINDA ÜNLÜ BİR İSMİ İZLEYEBİLİRSİNİZ

Bazı sanatçılar yılbaşında otellerde sahne alıyor. Tatil planınızı yılbaşı gecesi izlemek isteyeceğiniz ünlü isme göre yapabilirsiniz.

Reklam
Reklam

YILBAŞI İNDİRİMLERİ

Pek çok turizm ve tur firması yılbaşı için indirim fırsatları sunuyor ama yılbaşı tatili planlayanların ellerini biraz çabuk tutmaları gerekiyor. Hem yer bulmak da sorun yaşanabiliyor hem de erken dönemde yapılan rezervasyonlar daha ekonomik olabiliyor. Tatilcilerin sunulan yılbaşı programlarının içeriğine mutlaka detaylıca incelemeleri, tam olarak ne satın aldıklarına dikkat etmelerini tavsiye ederiz. Yılbaşı tatilini kötü sürprizler ve hayal kırıklıkları ile heba olmasın.