Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur kura çekimi bugün yapılacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Riva'daki tesislerde yapılacak kura çekimine 4. turu geçen 27 takım ile birlikte Atiker Konyaspor ile Süper Lig'i ilk 4 sırada bitiren Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray'da bu turda mücadele edecekler. Peki Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur kura çekimi heyecanla bekleniyor. ZTK kura çekimine, Süper Lig'den Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray ile geçen sezon kupayı kazanan Atiker Konyaspor, 5. turda mücadele edecekler. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerinde yapılacak kura çekimi ile Ziraat Türkiye Kupası 5. tur eşleşmeleri belli olacak. Peki Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Reklam
Reklam

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekimi bugün yapılacak. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak kura çekimine, TFF yetkilileri ile kulüp temsilcileri katılacak. Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi A Spor'dan naklen yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda, 4. turdan gelen 27 takımın yanı sıra geçen sezon kupayı kazanan Atiker Konyaspor ile Süper Lig'i ilk 4 sırada bitiren Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray mücadele edecek. Kupanın 5. turunda müsabakalar çift maç eleme usulüne göre yapılacak. Turda ilk maçlar 28, 29 ve 30 Kasım'da, ikinci karşılaşmalar da 12, 13 ve 14 Aralık'ta oynanacak.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA 4.TURU GÇEN TAKIMLAR

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda üç gün oynanan müsabakalar sonucunda rakiplerine üstünlük sağlayan Adana Demirspor, Antalyaspor, Kars 36 Spor, Kasımpaşa, Aytemiz Alanyaspor, Adanaspor, Kahramanmaraşspor, Teleset Mobilya Akhisarspor, Batman Petrolspor, Eyüpspor, İstanbulspor, Orhangazi Belediyespor, Evkur Yeni Malatyaspor, Trabzonspor, Sivas Belediyespor, Gençlerbirliği, Demir Grup Sivasspor, Ankara Demirspor, Bucaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Osmanlıspor, Bursaspor, Kayserispor, Boluspor, Akın Çorap Giresunspor, Grandmedical Manisaspor ve Kardemir Karabükspor, 5. tura yükseldi.

Reklam
Reklam