Onlar da kazançlarını gayrimenkule yatırdı! Hazal Kaya ve Ali Atay'ın 5 milyon TL'lik yazlığı

İkinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Ali Atay ve Hazal Kaya da pek çok ünlü isim gibi kazançlarını gayrimenkule yatırdı. Çift son olarak Balıkesir Ayvalık'ta 5 milyon TL'lik yazlık aldı.

İkinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Ali Atay ve Hazal Kaya çifti çoğu ünlü isim gibi yatırımlarını gayrımenkule yaptı. Son olarak Zeynep Bastık'ın Urla'daki yazlık aldığı haberleri gündemdeyken çift ise rotayı Ayvalık'a çevirdi.

Bir süre önce İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde daire satın alan Hazal Kaya ile Ali Atay, şimdi de Balıkesir Ayvalık'ta aradıkları yazlığı buldu.

Çift iddialara göre özel bir site içerisinde 5 milyon TL'ye yazlık aldı. Konuya dair açıklama yapmayan çift geçtiğimiz günlerde kızları olursa adını Leyla Süreyya koyacağını söylemişti.

Günün fırsatları için acele edin! İndirimlisi varken daha fazla ödemeyin! (06.10.2022)

Süper Marka Günleri! La Roche Posay & Vichy & CeraVe ürünlerinde çok al az öde fırsatı

Trendyol Collection Garage Sale indirimleri yüzünüzü güldürecek!

Saç bakımına önem verenler buraya! Haftanın saç bakım fırsatlarını keşfedin

Ayaklarınız rahat etsin! Camper erkek ayakkabılarında indirim

N&D kedi&köpek mamalarındaki indirimi kaçırmayın, minik dostlarınızı sevindirin

*Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.*

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: