Arka Sokaklar son bölümde heyecan dorukta

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar son bölümde aksiyon devam etti. Sevilen dizi Arka Sokaklar 355. bölümde ekibin Cengiz ile buluşmaya gitmesi heyecan dozunu arttırdı. Rıza Baba ise Mahmut'un hedefindeki bir numaralı isimdi.

Kanal D'nin yıllardır beğeniyle izlenen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümüyle bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Heyecanlı anların bir an olsun eksik olmadığı Arka Sokaklar 355. bölümde Mesut görevden ayrıldıktan sonra, Cengiz'in teklifini kabul ediyor. Yasadışı işlere bulaşan Mesut, haberlere kadar çıkıyor. Mesut'u kurtarmak için Cengiz'in mekanına giden Rıza Baba, bir keskin nişancı tarafından vuruluyor. Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Müge Boz, Can Nergiz, Alp Korkmaz ve Beril Kayar'ın oynadıkları sevilen dizi Arka Sokaklar yeni bölümü bu akşam ekrana geliyor.

Arka Sokaklar 355. bölümde Onur babasının öldüğünü kardeşi Baran'a haber vermek için cezaevine gider. Haberi duyan Baran yıkılır ve iki kardeş birbirlerine kenetlenirler. Baran cenazeye katılmak için özel bir izin alarak cezaevinden çıkar.Hüsnü, Mesut'un ekibe geri dönmesi için elinden geleni yapmaktadır.

Arka Sokaklar yeni bölümde Mesut ise Cengiz ile görüşmeye başlamış ve onunla çalışmaya karar vermiştir. Arif, Rıza ile Mesut'un durumunu konuşur. Rıza Baba, Mesut'un yol ayrımında olduğunu ve nereyi seçeceğini kendisinin karar vermesi gerektiğine inanmaktadır. Rıza Baba aynı zamanda Cengiz'in peşindedir. Cengiz'in Mitle ilgisi olmadığını ve karanlık işler yaptığını fark eder. Ekibi yanına almadan Cengiz ile buluşmaya gider. Cengiz'in tetikçisi Mahmut ise tartışmanın en gergin anında Rıza Baba'ya nişan alır.