Aybaba o tezahüratı duymamış..!

İlk maçta Beşiktaş taraftarı Quaresma tezahüratı yaptı, sanal ortamda da tecrübeli golcünün affedilmesi istendi. Aybaba ise Portekizli yıldız için yapılan tezahüratları duymadığını söyledi.

Beşiktaş, Süper Lig'e Atatürk Olimpiyat Stadı'nda aldığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor beraberliği ile başlarken hem karşılaşma öncesi hem de karşılaşma sonrası tribünlerde aynı sesler vardı: "Quaresma, Quaresma." Siyah-beyazlı taraftarlar, fiyatında indirime gitmediği için A2 takıma gönderilen ve Ümraniye Tesisleri'nde yaklaşık 1.5 aydır tek başına çalışan Portekizli yıldız lehine tezahürat yaptı.

Reklam
Reklam

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

[*\ SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU / TIKLAYIN

**](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1)

Beşiktaş dün akşam kendisine ters gelen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un kalesine gitmek için akla karayı seçerken, sanal ortamda da "Quaresma affedilsin, takıma geri dönsün. Bu takımın ona ihtiyacı var" yorumları yapıldı. Siyah-beyazlı takımın teknik patronu Samet Aybaba ise Quaresma için yapılan tezahüratlarla ilgili soruya, "Ben hiçbirini duymadım, çünkü tribünde değil, sahadaydım" cevabını verdi. Almeida ise, vatandaşı Quaresma'nın kadro dışı bırakılmasıyla ilgili soruya, "Quaresma çok kaliteli ve önemli bir oyuncu. Ancak yönetim ve teknik ekibin bir seçimi oldu. Kendisi başka bir takımla yoluna devam edecektir" cevabını verdi.

FERNANDES'TEN 28 İSABET
Beşiktaş'ın gözünün içine baktığı Fernandes, Almeida'nın attığı golde nefis bir orta yaptı. Bireysel yetenekleriyle yine ön plana çıktı. Beşiktaş'ın en faydalı isimlerinden biriydi. Samet Aybaba'nın, "Asla takımdan göndermem" dediği yıldız futbolcu, bir şut atarken, 28 tane isabetli pas gönderdi. 51 kez topla buluşup 3 kez de isabetli orta yaptı

Reklam
Reklam

KARTAL'DA AÇILIŞI YABANCILAR YAPIYOR
Beşiktaş yeni sezonun ilk golünü dün akşam Almeida ile buldu. Böylece son yedi sezonda siyah-beyazlı takımın açılış gollerini hep yabancı futbolcular atmış oldu. En son 2005-06 sezonunda Sergen Yalçın, Beşiktaş adına ligin ilk golünü kaydetmişti.

VELİ'DEN İYİ HABER
Beşiktaş'ta sakatlanan Veli Kavlak maçı tamamlayamadı. 15. dakikada rakibiyle girdiği ikili mücadele yerde kalan genç futbolcu, tedavisinin ardından oyuna döndü. Ancak devam edemeyince 20. dakikada yerini Necip'e bıraktı. Sol baldırında darbeye bağlı gerilme olan Veli, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada "2-3 gün içinde çalışmaya başlar, Galatasaray maçında sahada olurum" dedi.

ALMEİDA SIKINTISI
İstanbul B.Şehir maçında Beşiktaş'ın beraberlik golün kaydeden Almeida, kasığında çekme hissettiğini söyledi. Portekizli yıldız, "Derbide oynayıp oynayamayacağım belli değil. Her şey çekilecek MR sonrasında netlik kazanacak" dedi. Almedia maçla ilgili olarak da "Golü yedikten sonra tepkimizi daha çabuk verseydik üç puan alabilirdik. Hatalarımızdan ders çıkarmamız gerekiyor" yorumunu yaptı.

Reklam
Reklam


Anahtar Kelimeler: