'Beni aldattığını düşünmüyorum!'

Emre Kınay, eski eşi Emine Ün'le ilgili çıkan haberler ve medyatik evliliklerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Duru Tiyatrosu'nda Ahu Türkpençe'yle birlikte yeni bir oyun sahnelemeye hazırlanan Emre Kınay, son dönemlerde artan medyatik boşanmalarla ilgili olarak ayakligazete.com'a konuştu. Eski eşi Emine Ün'ün evliyken kendisini aile dostları olan Ankaralı işadamı Tolga Karakaş ile aldattığı yönünde çıkan yalan haberler üzerine Emine Ün'ün savcılığa suç duyurusunda bulunmasıyla ilgili olarak ilk kez konuşan Emre Kınay, eski eşini savundu.

Emine Ün'ü üzen haberleri onaylamam

Yoğun bir iş temposuna sahip olduğu için çıkan haberleri takip etmediğini söyleyen Emre Kınay, Emine Ün'le ilgili haberleri ise sonradan öğrendiğini belirtti ve "Emine Ün'le ilgili gelişmelerden haberim yok ama, üzüleceğim bir şey yok. Duru'nun annesidir Emine Hanım. Onun üzüleceği hiçbir haberi de onaylamam mümkün değil" diye konuştu.

Emine Ün'ün beni aldattığını düşünmüyorum

Aldatıldığı yönünde çıkan haberlere asla inanmadığını ilk kez açıklayan Emre Kınay, "Aldatma olayı olduğunu düşünmüyorum. Beni de ilgilendirmiyor. Onun hayatıdır" dedi. Son olarak yakın dostları Hazım Körmükçü ve Hilal Özdemir'in de boşanacakları haberini aldığı için çok üzülen Emre Kınay, evliliklerle ilgili çaprıcı tespitlerde bulundu.

Artık anne ve babamın evlilikleri yok

"Ben de iki evlilik geçirdim. Yasalara baktığımızda, avukatımdan da aldığım bilgilere göre, tüm bu medeni hukuk kadınların yanında. Anayasa ve yaslar doğrultusunda kadınların yasal olarak şikayet edebileceği hiçbir şey yok. Artık kadın da erkek de kendi ayakları üzerinde duruyor. Kimsenin kimseye müdanası yok açıkçası. Herkes kendi yoluna yürümek istiyor. Artık anne babacığımın evliliği gibi evlilikler metropol yaşamlar içinde yok" diyen Emre Kınay, boşanmaya rağmen kızı Duru'nun çok mutlu bir çocuk olduğunu ve annesi Emine Ün'le her zaman yanında olduklarını söyledi.


Anahtar Kelimeler: