Beş Kardeş 9. bölüme 'Ben aşık oldum' şarkısı damga vurdu

Renkli dizi Beş Kardeş son bölümüyle yine fenomenlerini kırdı geçirdi. Beş Kardeş 9. bölümüne ses yarışmasına katılan kardeşlerin 'Ben aşık oldum' şarkısı damga vurdu.

Salı akşamlarının eğlencesi Beş Kardeş 9. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Başeğmez Kardeşler'in maceralarını keyifli bir şekilde anlatan, Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz'in hikayesi Beş Kardeş son bölümünde, Canan'ın Aziz'i kurtarmak için verdiği parayı ödemek için kara kara düşünen Sait ve kardeşleri müzik yarışmasına katıldı. Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak ve Fatih Artman'ın başrollerini paylaştığı, Beş Kardeş dizisinde Orhan rolünü canlandıran Osman Sonant'ın söylediği Ben Aşık Oldum şarkısı dizinin 9. bölümüne damga vurdu. İşte, 7 Temmuz akşamı Kanal D'de ekrana gelen Beş Kardeş son bölümünde yaşananlar!

BEŞ KARDEŞ 9. BÖLÜM ÖZETİ

Bi önceki bölümde kardeşini kurtaracak parayı Canan'ın verdiğini öğrenen ve çok kızan Sait, Beş Kardeş 9. bölümünde şarkı yarışmasına katıldı. Sait, Canan'a olan borcu ödeyebilmek için çıkış yolu aramaktaydı. Orhan, şarkı yarışmasına katılmaya karar verdi ve alacağı büyük ödül ile Canan'a olan borcu ödeyebileceklerini söyledi. Başeğmez Kardeşler böylece yeni bir maceraya atıldı. Başlangıçta şarkı yarışmasına soğuk bakan Sait ve diğer kardeşler bir süre sonra kendini işin içinde buldu. Fakat Beş Kardeş 9. bölümünde Orhan işleri karıştırınca Başeğmez Kardeşleri büyük sürpriz bekliyordu.

BEŞ KARDEŞ'TEN KÖTÜ HABER

Serkan Keskin, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant, Fatih Artman, Nihal Yalçın, Serdar Orçin, Merve Ateş, Ece Dizdar, Ayşen Gruda ve Köksal Engür'ün yer aldığı 13 bölümlük dizi Beş Kardeş'in bölümlerinin uzatılmamasına karar verildi. Bu nedenle Beş Kardeş dizisi 13. bölümüyle 4 Ağustos'ta son kez ekranlara gelecek.