Beşiktaş'a çifte müjde!

Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Portekizli futbolcular takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş, Pazar günü oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

[

* MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Teknik direktör Carlos Carvalhal'ın yönetiminde yapılan antrenmanda, kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılar, takım halinde gerçekleştirilen ısınma koşuları ile idmana başladı.

Reklam
Reklam

Daha sonra istasyon çalışmasına geçen futbolcular, iki grup halinde 5-2 ve taktik çalışması yaptı. Antrenman, yarım sahada yapılan maç ile sona erdi.

Basına yarım saati açık olan ve 1.5 saat süren idmanda, tedavisine devam edilen Tanju Kayhan ile solunum yolu enfeksiyonu geçiren Cenk Gönen ve Simao Sabrosa yer almadı.

İsmail Köybaşı takımdan ayrı koşu çalışması yaparken, Ricardo Quaresma ve Hugo Almeida ise takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Beşiktaş, hazırlıklarını cuma günü saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: