Buğra Gülsoy 34 oldu

'Aşk Yeniden' dizisinde Fatih karakteriyle ekrana gelen Buğra Gülsoy, geçtiğimiz gün 34'üncü yaşını kutladı.

Sevgilisi Nilüfer Gürbüz'ün organize ettiği parti, Emirgan'daki La Boom adlı mekanda gerçekleşti.

Arkadaşları Buğra Gülsoy'a doğum gününde çeyrek altın taktı.

Oyuncuyu doğum gününde rol arkadaşı Özge Özpirinçci de yalnız bırakmadı.

BUĞRA GÜLSOY KİMDİR?

1982 Ankara doğumlu olan Buğra GÜLSOY; tiyatro, dizi ve film oyuncusudur. Eğitimi hayatının ilk, orta ve lise kısmını doğduğu şehir olan Ankara' da tamamlamıştır. İlk olarak 13 yaşında sahnelerle tanışan başarılı oyuncu o günden itibaren performansını arttırarak üstüne eklemiş ve yapımcılar tarafından aranan isimler arasında yer almayı başarmıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi' nde mimarlık okuyan Buğra GÜLSOY, Kıbrıs' ta bulunduğu zamanlarda Devlet Tiyatrosu' nda oyunculuk yapmaya başlamıştır.

***

Ayrıca Kıbrıs Film Derneği' nin kurucularından birisidir. Birleşmiş Milletlerin bazı projeleri kapsamında filmcilik üzerine eğitimler de almıştır. İlk olarak 2008' de başrol oyuncusu olarak ekranlara çıkan başarılı oyuncu bu başarısından sonra Mahsun KIRMIZIGÜL' ün yönettiği Güneşi Gördüm isimli sinema filminde Berat karakterini canlandırmıştır. Ankara doğumlu olan ve şu anda İstanbul' da ikamet eden başarılı oyuncu, tiyatro çalışmalarına halen devam etmektedir.

****

Tecrübeli oyuncu kendisi gibi dizi ve film oyuncusu olan Burcu KARA ile 2011' de evlenmiş ve çeşitli anlaşmazlıklar yüzünden 2 Ağustos 2012' de boşanmıştır. Tiyatro, dizi ve filmlerde sergilemiş olduğu üstün performanslardan dolayı kısa zamanda ekranların aranan yüzü haline gelmiştir. Yer aldığı projeler arasında; Hepimiz Birimiz İçin, Güneşi Gördüm, Unutulmaz, Gölgeler ve Suretler, Fatmagül' ün Suçu Ne, Kuzey Güney, Eski Hikâye, Aşk yeniden gibi başarılı projeler vardır.



Anahtar Kelimeler: