Caiçara imzaladı yeni hedef Gladky!

Eto’o transferini gerçekleştiremeyen Başakşehir forvette flaş bir isme daha yöneldi: Oleksandr Gladky...

Dinamo Kiev’in 29 yaşındaki forveti uzun bir süredir Alanya’nın gündemindeydi. Ancak Akdeniz ekibi bonserviste anlaşma sağlayamayınca devreye Başakşehir girdi.

Reklam
Reklam

Turuncu-Lacivertliler’in teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda 1.88’lik golcünün menaceriyle el sıkıştığı, hafta içinde de Ukrayna kulübüne de resmi teklifin gönderileceği belirtildi. Başakşehir’de Mehmet Batdal ve Mustafa Pektemek de takımın diğer forvet oyuncuları.

CAİÇARA RESMEN İMZALADI

Spor Toto Süper Lig lideri Medipol Başakşehir, Schalke 04'ten transfer ettiği Brezilyalı sağ bek Junior Caiçara ile resmi sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen ve başkan vekili Çağatay Kalkancı'nın katıldığı imza töreninde, 27 yaşındaki Caiçara, kendisini 3,5 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Junior Caiçara, Medipol Başakşehir'de 80 numaralı formayı giyecek.

Brezilya'nın Santo Andre takımında profesyonel olan ve daha sonra Bulgaristan'dan Ludogorets, Portekiz'den Gil Vicente ile Almanya'dan Schalke 04 formalarını giyen Caiçara, kariyeri boyunca çıktığı 240 maçta 5 gol attı ve 31 asist yaptı.

Reklam
Reklam


Anahtar Kelimeler: