Can Bonomo ile Didem Soydan aşkı bitti, evlilik planları suya düştü

Uzun süredir aşk yaşayan Can Bonomo ile podyumların aranan ismi manken Didem Soydan evlilik planları yaparken sürpriz bir şekilde ayrıldı. Çift önümüzdeki günlerde basın açıklaması yapacağını duyurdu.

Neredeyse her gün bir ünlü çiftin evlendiği haberlerine sık sık rastlıyoruz. Yaz sezonunun gelmesiyle kimi ünlü tatil planı yaparken kimi ünlü de balayı planları içerisine girdi. Can Bonomo ile Didem Soydan ise sürpriz ayrılık kararıyla evliliğin eşiğinden döndü.

Geçtiğimiz yıl evlilik kararı alana çift müjdeyi ise Instagram sayfalarından duyurmuştu. Soydan ile Bonomo'nun evlilik planları yaparken ayrılması hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı.

YAZA DÜĞÜN VARDI AMA KISMET BU İŞLER...
Düğün tarihini Can Bonomo'nun çekimlerinden dolayı ertelediğini ancak bu yaz olacağını belirten Didem Soydan takipçilerine bu kez ayrılık kararını duyurdu.


NEDEN İSE 'İŞ TEMPOSU'
Yoğun iş temposundan dolayı yollarını ayırdıklarını belirten 32 yaşındaki Soydan HT Magazin'den Esin Övet'e şu açıklamayı yaptı: "Hayırlısı, işlerden dolayı böyle olması gerekti. Önümüzdeki günlerce basın açıklaması yapacağız."


Anahtar Kelimeler: