Dortmund tam gaz...

Bundesliga'da dokuzuncu hafta mücadelesinde Borussia Dortmund, Freiburg'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı giren konuk ekipte Marco Reus henüz 7. dakikada kaleyi yokladı. 16'da Daniel Caliguri ile gelen ev sahibinde, 18'de Erik Jendiresek'in kafa vuruşu direkten döndü.

[*\ ALMANYA BUNDESLIGA PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

**](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=3)

Reklam
Reklam

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

32'de Diagne ile gelen Freiburg bu pozisyondan da eli boş dönünce ilk yarı 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya baskılı başlayan Dortmund, aradığı golü 54. dakikada buldu. Marco Reus'un ortasına yükselen Neven Subotic, şık bir vuruşla topu Freiburg ağlarına gönderdi:1-0

Dakikalar 73'ü gösterdiğinde Klopp'un öğrenileri Robert Lewandowski'yle girdiği gol pozisyonunu değerlendiremedi.

Bitime 7 dakika kala rakip takımı rahatlatan gol Lewandowski'nin pasında Götze'den geldi: 2-0

Karşılaşmada başka gol olmayınca, sarı-siyahlılar, Freiburg'u deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Borussia Dortmund bu galibiyetle 15 puana yükselerek dördüncü sıraya yükseldi. Freiburg ise 11 puanla dokuzuncu sırada kaldı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: