Valencia'dan geçen sezon kiralanan ve Beşiktaş'ın son maçlarında gösterdiğiyle performansla göz dolduran Manuel Fernandes'in, siyah-beyazlılara gelmekte neden naz yaptığı ortaya çıktı. Portekizli oyuncunun, kulüpten daha fazla para almaya çalıştığı vurgulandı.
[**MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN
**](http://www.facebook.com/spormynet)
Valencia'dan 2.5 milyon euroya Beşiktaş'a verildiğini öğrenen Fernandes'in, yıllık olarak belirlenen 1 milyon 300 bin euroluk parasına zam yaptırmaya çalıştığı ifade edildi. İspanya ve Portekiz basınına, Beşiktaş'a gitmeyeceği ve başka hayalleri olduğunu söyleyen Fernandes'in, siyah-beyazlı yönetimi köşeye sıkıştırmaya çalıştığı bildirildi.
Beşiktaş Yönetimi'nin ise bu gelişmeler üzerine Portekizli oyuncuyla temasa geçeceği ve derdini dinleyeceği öğrenildi. İdareciler, Fernandes'in artık Beşiktaş'ın bir futbolcusu olduğunu, başka bir takıma gitmek istemesi durumunda ise bonservis bedelini kendilerinin belirleyeceğini söylediler.
Benfica'da oynamak isteyen Fernandes'in, Portekiz kaynaklarına göre Sporting Lizbon'a da gidebileceği öğrenildi.