SPOR

Kapat

Fernandes'in sıkıntısı anlaşıldı!

Beşiktaş'a gelme konusunda nazlanan Fernandes, yıllık 1.3 milyon euro olan parasını daha da artırmak istiyor. Yönetim ise Portekizli oyuncuyla yeniden temasa geçecek.

Fernandes'in sıkıntısı anlaşıldı!

Valencia'dan geçen sezon kiralanan ve Beşiktaş'ın son maçlarında gösterdiğiyle performansla göz dolduran Manuel Fernandes'in, siyah-beyazlılara gelmekte neden naz yaptığı ortaya çıktı. Portekizli oyuncunun, kulüpten daha fazla para almaya çalıştığı vurgulandı.

[**MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN

**](http://www.facebook.com/spormynet)

Valencia'dan 2.5 milyon euroya Beşiktaş'a verildiğini öğrenen Fernandes'in, yıllık olarak belirlenen 1 milyon 300 bin euroluk parasına zam yaptırmaya çalıştığı ifade edildi. İspanya ve Portekiz basınına, Beşiktaş'a gitmeyeceği ve başka hayalleri olduğunu söyleyen Fernandes'in, siyah-beyazlı yönetimi köşeye sıkıştırmaya çalıştığı bildirildi.

Beşiktaş Yönetimi'nin ise bu gelişmeler üzerine Portekizli oyuncuyla temasa geçeceği ve derdini dinleyeceği öğrenildi. İdareciler, Fernandes'in artık Beşiktaş'ın bir futbolcusu olduğunu, başka bir takıma gitmek istemesi durumunda ise bonservis bedelini kendilerinin belirleyeceğini söylediler.
Benfica'da oynamak isteyen Fernandes'in, Portekiz kaynaklarına göre Sporting Lizbon'a da gidebileceği öğrenildi.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat