Galatasaray'da Mostafa Mohamed transferi yattı

Galatasaray ve Bordeaux, Mostafa Mohamed'in transferi için el sıkışmış, Mısırlı forvet Fransa'ya uçmuştu. Ancak oyuncunun tapusuna sahip Mısır ekibi Zamalek, transfere taş koydu. Zamalek, G.Saray'dan peşin 4,5 milyon dolar isteyince işlem gerçekleşmedi. Mohamed şimdilik G.Saray'da kaldı. Bu olaydan sonra Mohamed'in babası Zamalek kulübünün binasını bastı. İşte detaylar...

Sporarena'nın haberine göre; Mısır ekibi Zamalek, Galatasaray'dan 4,5 milyon dolar peşin isteyince Mohamed'in Bordeaux'a transferi yattı. Fransa'ya giden ve sağlık kontrollerinden geçen 24 yaşındaki forvetin hayalleri suya düştü.

Reklam
Reklam

8 MİLYON EUROYA EL SIKIŞILDI

Bordeaux ve Galatasaray, Mohamed'in bonservisi için 8 milyon euroya anlaşmaya varmıştı ancak Aslan, 4,5 milyon dolarlık riske girmek istemedi. Taraftarın 'ayrılmasın' tepkisi de yönetimi geri adım atmaya iten unsur oldu.

KULÜBÜ BASTI

Mostafa Mohamed transferi tam bir kaos haline geldi… Mısırlı golcünün babası Zamalek kulübünü bastı. RMC Sport'a konuşan Mustafa Mohamed'in babası, “Mustafa'nın Bordeaux'ya transferini çözmek için Zamalek kulübündeyim. Galatasaray, Mostafa'nın opsiyonunu kalıcı olarak etkinleştirmeyi kabul etti. Mostafa Fransa'da sözleşme imzalayana kadar Zamalek kulübünün genel merkezinden ayrılmayacağım” dedi.

"ÖZEL YAŞAMINA DİKKAT ETMİYOR"

Mohamed'in sezonun sonundan itibaren özel yaşamına dikkat etmediği, ailevi sorunlar yaşadığı konuşuluyor. Futbolcunun İstanbul'da mutsuz olduğu ve performansının bu sebeple düştüğü iddia edildi.