Geride kalan Amazon Prime indirimlerinin en çok satanları

Kozmetikten mutfak ürünlerine, evcil hayvan gereçlerinden bahçe bakım ekipmanlarına kadar zengin ürün çeşitliliği sunan ve her bütçeye uygun fiyatlarıyla kullanıcılarını sevindiren Amazon Prime indirim festivali, alışveriş tutkunlarının ilgisini çekmeyi başardı. Birden fazla kategoride kendinize en uygun ürünü bulabileceğiniz Amazon'un çok satanlar kategorisini sizler için listeledik. Hazırsanız Amazon Prime haftasının dikkat çeken ürünlerini birlikte inceleyelim.

Her sezonda ihtiyaç duyduğunuz ürünleri sizler için bir arada toplayan Amazon'un çok satanlar listesini incelemeye hazır mısınız? Kimi zaman alacağımız ürünü uzun süre aklımızda tutamayabiliyoruz veya indirim dönemini yakalayamıyoruz. İşte bu yüzden hem uygun fiyatlı hem en iyilerin listelendiği "Çok Satanlar" kategorisi, büyük bir avantaj sağlıyor. Öyleyse gelin, bu listede hangi ürünler var; birlikte keşfedelim.

1. Yenilikçi fonksiyonlarıyla: Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 Tartı


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Klasik tartılar yerine evinizde yeni nesil tartı bulundurmak istemez misiniz? Vücut ağırlığınızı daha sağlıklı ve doğru bir şekilde ölçmek için mutlaka Xiaomi'nin ürününü denemelisiniz. BIA teknolojisi ve paslanmaz çelikten üretilen malzemesiyle uzun yıllar kullanım ömrü sunan Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 Tartı; vücut ağırlığının yanı sıra kas kütlesi, temel metabolizma, yağ oranı, viseral yağ seviyesi ve vücut suyu gibi verilerinizi de ölçüyor. Sağlığınızla ilgili tüm verileri cihazın basit ara yüzü sayesinde rahatlıkla görebiliyorsunuz. Ürün, kompakt tasarımıyla her dekora uyum sağlıyor. Bluetooth fonksiyonuna sahip cihaz, vücudunuzda gerçekleşen değişiklikleri de kaydediyor.

Ürünü İncele

2. Yiyeceklerinizin lezzetini artırın: Philips HD9252/90 Airfryer Fritöz


Amazon Prime festivalinin göz bebeği olan Philips HD9252/90 Airfryer Fritöz, mutfakta fazla vakit geçiren veya günün yorgunluğu arasında yemek pişirmeye vakit bulamayan kişiler için biçilmiş kaftan. Ürün, modern ve minimal tasarımıyla mutfağınızla müthiş bir uyum yakalıyor. Geniş aileler için ideal boyuta sahip ürünün tek tuşuyla önceden planlanmış programları kullanarak dondurulmuş gıdalarınızı hızlıca pişirebiliyorsunuz. Ayrıca cihaz, sıcak tutma modu sayesinde yiyeceklerinizi 30 dakikaya kadar sıcak tutarken leziz ama yağlı yiyeceklerinizin %90 oranında daha yağsız olmasını sağlıyor. Paslanmaz çelik malzemesiyle verdiğiniz parayı kesinlikle hak edecek ürünlerden biri olduğunu belirtmek gerekiyor.

Ürünü İncele

Günün fırsatları için acele edin! İndirimlisi varken daha fazla ödemeyin! (08.08.2022)

Fenomenlerin kozmetik seçimleri

Çok satan oyuncaklar

Erkek çanta ve aksesuarlar

Kadın plaj giyim ürünleri ve çantalar

Çadır ve uyku tulumları

Bilgisayar bileşen ürünleri

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

3. Deniz sezonunu açmadan önce tanışmaya hazır mısınız? Crocs Unisex Yetişkin Bayaband Clog Su Ayakkabısı


Deniz sezonu açıldıysa plaj koleksiyonunuza Crocs Unisex Yetişkin Bayaband Clog Su Ayakkabısı'nı eklemenin tam zamanı! On farklı renk seçeneğiyle deniz tutkunlarının beğenisine sunulan ürün, oldukça hafif yapısı ve konforuyla sizi mest edecek. Döner topuk kayış tasarımıyla size uyum sağlayan su ayakkabısı, köpük yastıklama özelliğiyle gün boyu rahatlık vadediyor. Esnek yapısıyla gün boyu giyseniz de ayağınızı yormayacak model, jibbitz takılarla terliğinizi özelleştirme imkânı da sağlıyor. Modası hiç geçmeyecek markalardan Crocs'un en ikonik terliklerinden biri olan bu modeli kesinlikle kaçırmamalısınız.

Ürünü İncele

4. Sağlıklı saçlar için: Ogx Dolgunlaştırıcı Biotin & Kolajen Şampuan


Sülfat içeren ve birbirinden farklı zararlı kimyasallarla donatılan şampuanlar yerine saç sağlığı için gerekli vitaminlerle zenginleştirilmiş bir şampuan kullanmaya ne dersiniz? Ogx Dolgunlaştırıcı Biotin & Kolajen Şampuan, hacimli ve sağlıklı saçlar elde etmenize yardımcı oluyor. Sülfat içermeyen yapısıyla saçlara zarar vermeden derinlemesine temizliyor. Aynı zamanda biotin ve kolajen bulunduran şampuan, saçlarınızın hızlı uzamasını sağlıyor. İçeriğinde yer alan kolajen ise saç diplerinde bulunan yağı besliyor. Böylelikle ürün, saç köklerinin ve saçların daha güçlü olmasını sağlıyor. Şampuan, saçlara hem dolgunluk katıyor hem eski parlaklığını geri kazandırıyor.

Ürünü İncele

5. Patili dostlarınız için en ekonomik seçeneklerden biri: Enjoy Yetişkin Kedi Maması Tavuklu


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Evinizi patili dostunuzla paylaşıyorsanız kaliteli ve sağlıklı mamaların evcil hayvanınız için ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Amazon Prime indirimlerinde mama stoklamak isteyenlerin en çok tercih ettiği ürünlerden Enjoy Yetişkin Kedi Maması Tavuklu, içeriğindeki aminoasit ile proteinler sayesinde kedinizin kas ve deri gelişimine destek oluyor. İleriki yaşlarda oluşabilecek kalp ve görme bozukluklarını engelleyen kedi maması, kolay sindirilebilir özelliğe ve kedinizin diş yapısına uygun üretilen taneciklere sahip. Aynı zamanda omega 3 ile 6 vitaminleriyle zenginleştirilen mama, kedinizin günlük alması gereken tüm vitamin ve mineralleri almasına da yardımcı oluyor.

Ürünü İncele

6. Sizi derinden etkileyecek klasiklerden biri: Bir İdam Mahkûmunun Son Günü


Kitapların büyülü dünyasında kendini kaybedenlerdenseniz sizi okurken bütün duyguları bir arada hissedeceğiniz Bir İdam Mahkûmunun Son Günü adlı kitap ile tanıştıralım. En önemli Fransız yazarlarından biri olan Victor Hugo'nun bu eserinde idamı bekleyen bir mahkûmun sürükleyici ve acıklı hikâyesine tanıklık ediyorsunuz. Ölüme esir tutulmuş bir insanın idam edilmeden önceki son gününde neler yaşadığını başarılı ve bir o kadar da büyük ustalıkla anlatan yazar, 19. yüzyılda halkın vicdanını etkileyerek idam cezasına karşı protesto yaratmayı hedefliyor. Hugo'nun bu eseri sayesinde idamın ne kadar insanlık dışı bir karar olduğu anlaşılıyor.

Ürünü İncele

7. Evinizden çıkan tozlara inanamayacaksınız: Grundig VCC 7870 HEPA Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge


Temizlikte harikalar yaratacak bir elektrikli süpürge arayışındaysanız sıradaki ürün, tam size göre. Amazon Prime festivalinde oldukça talep gören Grundig VCC 7870 HEPA Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 2300 watt gücüyle evinizde tozdan eser bırakmıyor. Hepa 13 filtresi sayesinde tozların hazneye hapsolmasını sağlayarak toz tutma kapasitesini artırıyor. 2.7 litre genişliğindeki toz haznesi, temizliği gönül rahatlığıyla yapmanıza olanak tanıyor. Cihaz üzerindeki gösterge sayesinde toz seviyesini görebiliyorsunuz. Trayclean teknolojisine sahip ürünün toz haznesini ise tek seferde tozu dağıtmadan temizleyebiliyorsunuz.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.