erk acarer Haberleri

Erk Acarer'in sözleri sosyal medyada olay oldu! Benim yaptığım haberler özellikle isteniyor
Youtube'dan yayın yapan gazeteci Erk Acarer'in programda söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Acarer, "Benim yaptığım haberler Alman emniyeti ve Alman İçişleri Bakanlığı tarafından özellikle isteniyor." dedi. Açıklamaları sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından 'ajanlık itirafı' olarak yorumlandı. Konuyla ilgili Acarer'den açıklama geldi.
Yayın Tarihi: 04-05-2024 12:31
İki gazeteci sosyal medyada birbirine girmişti! Cüneyt Özdemir özür diledi 'Haksızlık yaptığıma karar verdi' Erk Acarer'den yanıt gecikmedi
Geçtiğimiz günlerde gazeteci Cüneyt Özdemir ile gazeteci Erk Acarer sosyal medyada adeta birbirine girmişti. İki ismin sosyal medyada birbirlerine verdikleri yanıtlar ve Özdemir'in "Berbat bir adamsın" sözleri gündem yaratmıştı. Yaşanan bu olayın ardından Cüneyt Özdemir yaptığı yeni bir paylaşımla özür diledi ve "Erk Acerer'e haksızlık yaptığıma karar verdim" dedi. Özdemir tweetleri sildiğini de söylerken Acarer'den de yanıt gecikmedi.
Yayın Tarihi: 04-12-2023 16:41
'Berbat bir adamsın! Yatacak yerin yok' Gazeteciler sosyal medyada kapıştı! Cüneyt Özdemir ve Erk Acarer birbirine girdi
Sosyal medyada gazeteci Erk Acarer ile gazeteci Cüneyt Özdemir'in atışmasını konuşuyor. İki isim sosyal medya platformu üzerinden yaptıkları paylaşımlarla birbirine girerken kavganın fitilini ateşleyen şey ise Özdemir'in yayınına Hakan Atilla'yı konuk etmesinin ardından yaptığı paylaşıma Acarer'in verdiği yanıt oldu.
Yayın Tarihi: 02-12-2023 12:36