Faruk Bildirici Haberleri

Faruk Bildirici kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Faruk Bildirici hayatı ve biyografisi!
Faruk Bildirici sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar, zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündeme gelen gazeteci Faruk Bildirici hakkında internet üzerinden araştırma yapmaya başladı. Peki Faruk Bildirici kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte Faruk Bildirici hayatı ve biyografisi...
Yayın Tarihi: 24-02-2022 00:59
Sosyal medyada Nevşin Mengü polemiği! Mengü'ye 'reklam' eleştirisi yapan Faruk Bildirici'ye Cüneyt Özdemir ve Özgür Demirtaş'tan tepki!
Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, gazeteci Nevşin Mengü'yü sosyal medya hesabından reklam yaptığı gerekçesiyle eleştirerek, bunun meslek ilkelerine aykırı olduğunu söyledi. Mengü ise Bildirici'ye hem YouTube hem de Twitter'dan yanıt vererek, "Ben mecrayım, bunu Faruk Bey’lerin jenerasyonu anlayamıyor" dedi. Polemiğe Cüneyt Özdemir ile Özgür Demirtaş da dahil oldu ve Mengü'ye destek verdi. Demirtaş, "Gazeteciler nereden para kazanacak?" derken Özdemir ise çok daha sert sözler sarfetti.
Yayın Tarihi: 23-02-2022 23:10
Ahmet Hakan'dan Faruk Bildirici'ye çok sert yanıt! 'Kafayı takmış' dedi yoga tavsiyesinde bulundu
Gazeteci Ahmet Hakan, yazısını eleştiren Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici'ye bugünkü köşesinden yanıt verdi. Yazısında çok sert ifadeler kullanan Hakan, Bildirici'ye "etikçi başı" diyerek tepki gösterdi.
Yayın Tarihi: 01-03-2021 09:46