granola Haberleri

Yaza fit girin! Kilo vermenizi kolaylaştıracak sağlıklı atıştırmalıklar
Yaz mevsimine fit girmek isteyenler için sağlıklı atıştırmalıkların önemi büyük. Peki, neden sağlıklı atıştırmalıklar tercih etmeliyiz? Eğer ki uzun vadeli olarak sağlıklı ve formda kalmak istiyorsak vücudumuzun enerji seviyesini dengeleyecek ve tokluk hissini artıracak gıdalarla beslemeliyiz. Biz de bu yaz, fit görünmek isteyenler için hem lezzetli hem de sağlıklı harika bir atıştırmalık listesi hazırladık. İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 17-04-2024 16:04
Airfryer meyveli, kuru yemişli granola tarifi: Airfryer'da meyveli, kuru yemişli granola nasıl yapılır?
Sağlıklı kahvaltı öğünleri tüketmek isteyenler özellikle son zamanlarda kuru yemişli granola tercih ediyorlar. Ancak mutfaklarda geçen süreyi kısaltan Airfryer ile lezzetli ve sağlıklı granolaları evinizde hazırlayabilirsiniz. Kuru yemişli, kuru meyveli ve yulaflı granolaları birkaç dakika içinde Airfryer ile pişirebilirsiniz.
Yayın Tarihi: 30-01-2023 23:53
Granola nasıl tüketilir, granola pişirilir mi? Hazır granola diyette yenir mi?
Sağlıklı beslenen ve gün içinde tükettiği kalori miktarına dikkat eden kişilerin tercihlerinin başında granola gelir. Tahıllar, bal ve kuru meyveler içeren granola kahvaltı olarak tüketilen bir besindir. Özellikle bol miktarda kalsiyum ve fosfor içeren granola nasıl tüketilmelidir?
Yayın Tarihi: 25-10-2022 12:19