ışgın Haberleri

MasterChef ışkın otu nedir, nasıl pişirilir? Işkın otu nerede yetişir? İşte faydaları
Işkın otunun hangi yemeklerde kullanıldığı ve faydaları gibi bilgiler merak ediliyor. TV8'in yemek yarışması programı MasterChef All Star'da şefler yarışmacılardan ışkın sebzesi ile yaratıcılık tabakları hazırlamalarını istedi. Işkını ilk kez duyanlar ve merak edenler detaylı bilgileri internette araştırmaya başladı. Peki, MasterChef ışkın otu nedir, nasıl pişirilir? Işkın otu nerede yetişir? İşte faydaları...
Yayın Tarihi: 25-07-2023 23:58
Prof. Dr. Canan Karatay'ın tavsiyesi sonunda kanıtlandı! Doktorlardan uzak tutan Dünyanın en sağlıklı yemeği
Sağlıklı beslenme vücudumuz için büyük önem taşıyor. Kış aylarından grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklardan ve daha tehlikeli hastalıklardan korunmamızı sağlayan birçok gıda bulunuyor. Prof. Dr. Canan Karatay'ın "Dünyanın en sağlıklı yemeği" diyerek önerdiği o gıda vücudu zırh gibi koruyor.
Yayın Tarihi: 11-01-2023 11:27
Etkileri hiç bilinmiyor! Kanserle mücadele ediyor, kabızlığı bitiriyor
Işgın veya ışkın etkilere bilinmeyen doğal şifa kaynakları arasında bulunuyor. Sağlık için çok önemli yeri bulunan ışgın otunun etkilerini duyanlar büyük şaşkınlık yaşıyor. Fazla tüketilmeyen ışgın otu astı, tansiyon, kanser, diyabet, cinsel sorunlar gibi saymakla bitmeyen birçok hastalığa şifa oluyor. Işgın otunun faydalarını ve kullanımını mutlaka öğrenmek gerekiyor.
Yayın Tarihi: 06-11-2022 12:10