k vitamin Haberleri

Bu belirtilere dikkat! Dış görünüşünüzden tahmin edebileceğiniz vitamin eksiklikleri
Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineraller, genel sağlığımızı korumak için kritik öneme sahiptir. Vitamin eksikliklerinizi görmek için kan tahlili yapmanız ve bir sağlık kurumuna başvurmanız gerekmektedir. Sağlık kuruluşuna başvurmadan önce bu belirtileri baz alarak vücudunuzdaki vitamin eksiklikleri hakkında ön görü yapabilirsiniz. İşte dış görünüşünüzden tahmin edebileceğiniz vitamin eksiklikleri...
Yayın Tarihi: 29-01-2024 15:41
Vücudunuz imdat sinyali veriyor! Bu görüntü çok tehlikeli
Çürüklerin çoğu bir yaralanmadan sonra ortaya çıkar. Yaralandığınızda, cildinizin yüzeyinin hemen altındaki kan damarları hasar görür ve bu da kanın sızmasına neden olur. Bu, morluğun koyu rengine neden olan bir kan gölü oluşturur. Ancak bazen morarma daha az belirgin başka nedenlerle de olabilir. Giyinirken vücutta fark edilen ve genellikle görmezden gelinen vücut morarmalarının çok dikkatli şekilde takip edilmesi gerekiyor. Çünkü o morarmalar vücudunuzun imdat sinyali olabilir.
Yayın Tarihi: 26-11-2022 09:26
Tereyağındaki ihtiyacınız olduğunu bilmediğiniz vitamin! K2 vitamini ve muazzam faydaları: K2 vitamini nelerde bulunur?
K2 vitamini, fermente ürünler veya belirli hayvansal ürünler dahil olmak üzere çeşitli gıdalarda doğal olarak bulunabilir. K2 vitamini, tereyağı, yumurta sarısı ve fermente gıdalardan alabileceğiniz bir K vitamini şeklidir. Vitaminin kemik sağlığı için faydaları vardır ve osteoporoz tedavisinde yardımcı olabilir. K2 vitamini ayrıca romatoid artriti iyileştirmeye ve diyabet riskini azaltmaya yardımcı olabilir.
Yayın Tarihi: 21-10-2022 16:01