keşiş Haberleri

Tapınakta keşiş arkadaşlarının gözünün önünde penisini mutfak bıçağıyla kesti! “Birdenbire oldu”
Tayland’ın Kanchanaburi eyaletindeki bir tapınakta keşiş arkadaşlarının gözünün önünde elinde mutfak bıçağıyla cinsel organını kesti. Phra Oat isimli bir keşişin hareketi karşısında dehşete düşen arkadaşları 27 yaşındaki adamın elinden bıçağı alarak sağlık görevlilerini çağırdı. Keşiş tedavi altına alınmak için hastaneye kaldırıldı.
Yayın Tarihi: 03-01-2023 14:27
Tüm keşişleri uyuşturucu testinden geçemeyince Budist tapınağı bomboş kaldı!
Tayland'daki bir Budist tapınağında yapılan araştırmalar sonucu tüm keşişlerin uyuşturucu testlerinin pozitif çıkması sonucu ortalık karıştı. Olayın ardından tüm keşişler görevden alınırken, tapınak bomboş kaldı. Olaya ilişkin bölge yetkilisinin yaptığı açıklamalar, halkın endişesini ve atılacak sonraki adımları açığa çıkardı.
Yayın Tarihi: 30-11-2022 14:47
Bile bile lades! Keşiş olmasına güvendi, test sürüşü için anahtarı verdi
Kullanılmış araba satıcısı 29 yaşındaki Sornram Ounta, adının Luang Phi Mu olduğunu söyleyen bir keşişin araç satın almak için kendisiyle iletişime geçtiğini söyledi. İkili 20 bin bahtlık (yaklaşık 10 bin 44 TL) bir fiyatta araç alımı konusunda anlaştı. Müşterisinin keşiş olmasına güvendiğini dile getiren adam test sürüşü yapması için anahtarı teslim etti. Ancak işler hesapladığı gibi gitmedi.
Yayın Tarihi: 10-09-2022 11:12