la roche posay Haberleri

Tarafını seç! La Roche-Posay mi L'Oréal Paris mi? En çok satan iki güneş kremini inceledik
Cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korumak için cilt bakımının olmazsa olmaz adımlarından biri UV korumalı güneş kremleri. Gelin, son zamanların sosyal medyada en çok konuşulan ve en çok satan güneş kremleri arasında yer alan La Roche-Posay Anthelios Uvmune Fluid Güneş Kremi ve L’Oréal Paris Revitalift Clinical SPF 50+ Günlük Yüksek UV Korumalı Yüz Güneş Kremi’ne birlikte göz atalım.
Yayın Tarihi: 19-10-2023 18:00
Bakım rutininizi Prime Day ile taçlandırın! Kişisel bakım ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar
Kişisel bakım kategorisinde de müthiş fırsatlar sunan Prime Day ile cilt bakım rutininizi taçlandırmaya ne dersiniz? Severek kullandığınız ya da denemeyi istediğiniz ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz indirimli ürün gruplarını keşfedebilirsiniz. İşte ddetaylar!
Yayın Tarihi: 13-07-2023 17:23
Cildinizin kusursuz görünmesini sağlayacak en iyi fondöten çeşitleri 2023
Kusursuz ve ışıl ışıl bir cilt, her kadının hayali ve bu hayale giden en kestirme yol, tabii ki fondötenler! Ciltteki pek çok problemi kapatarak çok daha sağlıklı ve aydınlık bir ten görüntüsü oluşturan, makyajın en önemli adımlarından biri olan fondötenleri seçerken onlarca renk tonu ve özellik arasında kaybolmamak da mümkün değil. En iyi fondöten modellerini sizler için listeledik.
Yayın Tarihi: 08-03-2023 16:34
Cildinize aradığınız canlılığı katacak yağlı ciltler için en iyi güneş kremleri
Yağlı cilt tipine sahipseniz kendinize uygun güneş kremini bulmak konusunda zorlanıyor olabilirsiniz. "Yağlı ciltler için en iyi güneş kremi hangisi?" sorusunu sizler için açığa kavuşturduk. Gözenekleri tıkamayan ve yağlanma yapmayan en iyi güneş kremi önerilerine göz atmaya ne dersiniz? İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 06-03-2023 10:45