lazımlık Haberleri

6 aylık bebeğine lazımlık eğitimi veren ünlü model Gisele Bündchen'den hayatınızı kolaylaştıracak ebeveynlik ipuçları
42 yaşındaki Gisele Bündchen, yaşına rağmen koruduğu düzgün fiziği, kusursuz cildi ve özel hayatıyla dikkat çekiyor. 2 çocuk annesi olan Gisele Bündchen, çocuklarında uyguladığı ebevenylik ipuçlarını paylaştı. 6 aylık bebeğine lazımlık eğitimini nasıl verdiğini anlatan Gisele'nin tüyoları hem cebinizi rahatlatacak hem de daha konforlu olmanızı sağlayacak.
Yayın Tarihi: 03-04-2023 17:21
Sosyal medya üç aylık bebeğine tuvalet eğitimi veren kadını konuşuyor! Bebek bezi masrafını bitirdi
Tuvalet eğitimi hem anne hem de bebekler için oldukça zorlayıcı olabiliyor. Ebeveynler tuvalet eğitimine kaç yaşında başlanılması gerektiğini ve tuvalet eğitimi için etkili sonuçları araştırıyor. TikTok hesabında üç aylık bebeğine tuvalet eğitimi verdiğini paylaşan bir kadın milyonlarca ebeveyne fikir verdi.
Yayın Tarihi: 18-01-2023 12:04
Sadece 2 haftalıkken tuvalete alıştı! Bebek bezi masrafından kurtaracak etkili çözüm
Bebek bakımında ebeveynlerin oldukça dikkatli olması gerekiyor. Yapılan ufak hatalar veya ihmaller bebeğin sağlığını etkileyebiliyor. Bebeklerin tuvalete alıştırılması da bebek sağlığı konusunda önemli bir yer taşıyor. Bebeği tuvalete alıştırma yöntemleri sıklıkla aranan konulardan. Bir çift bebeklerine iki haftalıkken başladıkları tuvalet eğitim sürecini anlattı.
Yayın Tarihi: 05-09-2022 11:17