libido yükselmesi Haberleri

Libido düşüklüğü ve libido yüksekliği neden olur?
Libido, ilk kez Sigmoud Freud’un öğrencisi tarafından kullanılan bir terimdir. Libidoyla ilgili pek çok yorum mevcuttur. Freud’a göre libido, yaşamsal içgüdü ve enerjidir. Soyun çoğalması için üremeyi ve cinsel dürtüleri destekler. Türk Dil Kurumuna göre ise libido ‘İnsanın davranışlarının temelini oluşturan cinsel içgüdüdür. Peki, libido düşüklüğü ve libido yüksekliği neden olur?
Yayın Tarihi: 16-12-2023 20:34
Libido nedir, libido ne demek? Libido düşüklüğü ve libido yüksekliği ne anlama gelir?
Libido kavramı, Sigmoud Freud’un bir öğrencisi tarafından ilk defa kullanılan bir kavramdır. Libido kavramı hakkında pek çok görüş mevcuttur. Freud’a göre libido, yaşam içgüdüsü, enerjisidir. Neslin çoğalmasını, üremeyi ve cinsel dürtüleri tetikler. Türk Dil Kurumuna göre ise libido ‘İnsanın davranışlarının temelini oluşturan cinsel içgüdüdür.
Yayın Tarihi: 16-12-2023 20:31
Unutulmaz anlar için etkili yöntem! Meğer libidoyu artırmanın sırrı oymuş
Uzmanlar sağlıklı cinsel ilişkinin; sevgi, aşk ve saygı gibi uzun süren evliliklerin en önemli unsurlarından biri olduğunu vurguluyor. Birliktelik sırasında dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Libidoyu artırmanın sırrı açıklandı. İşte o etkili yöntem...
Yayın Tarihi: 23-07-2023 09:41
Cinsel ilişkide bitmek bilmeyen isteğiniz varsa sorun büyük! Altında yatan neden travma olabilir
Herkesin libidosu farklılık gösteriyor. Bazı insanların oldukça düşükken bazılarının zirveyi görebiliyor. Dönemsel olarak artıp azalan libidonuzun sürekli olarak yüksek olması sağlığınız hakkında uyarı verebiliyor. Uzmanlar yüksek cinsel ilişki isteklerinin altında travmalar olabileceğini belirtiyor.
Yayın Tarihi: 18-09-2022 11:20
Libidonuzu zirveye taşımanıza yardımcı olacak sıra dışı bilgiler! Bu bilgilerin işe yaramasına çok şaşıracaksınız
Cinsel ilişkiden maksimum hazzı alabilmek için libidonun düşük olmaması gerekiyor. Ancak bazı zamanlarda hem erkeklerde hem de kadınlarda libido düşüklüğü görülebiliyor. Libidoyu artırmak için çok basit uygulamalar bulunuyor. Sıra dışı bilgileri uygulayarak ilişkinizi çok daha tutkulu hale getirebilirsiniz.
Yayın Tarihi: 13-09-2022 10:12