Marion Cotillard Haberleri Ve Son Dakika Marion Cotillard Haberleri

Dünyaca ünlü Fransız oyuncu Marion Cotillard, 30 Eylül 1975'te Paris'te dünyaya geldi. Oyunculuğunun yanında müzik kariyeri de olan Cotillard, şarkıcılığı ve söz yazarlığı ile piyasada yerini aldı. Henüz 18 yaşında iken Fairy rolünü üstlendiği "Intériorité" adlı kısa filmle sinema dünyasına adımını attı. Bunu Snuff Movie, Insalata Mista, Chloé, Taxi, Innocence gibi filmler takip etti. Esas ününü ise Türkiye'de "Kaldırım Serçesi" adıyla gösterime sunulan "La Môme" filmiyle kazandı. Cotillard, bu filmde Fransız şarkıcı Édith Piaf'ın hayatını oynadı. Bu rol sayesinde BAFTA, César, Altın Küre ve Oscar ödüllerine layık görüldü. İki çocuğa sahip 45 yaşındaki Marion Cotillard, hâlâ oyunculuk kariyerini başarıyla sürdürmektedir.

Marion Cotillard Haberleri

74.Cannes Film Festivali’nin açılış filmi Annette olarak seçildi
Bu yıl 74’üncüsü düzenlenen Cannes Film Festivali, 6-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalin açılışında Adam Driver ve Marion Cotillard'ın başrolleri paylaştığı Annette filmi gösterilecek.
Yayın Tarihi: 21-04-2021 12:11
Christopher Nolan filmleri: Sonu tahmin edilemeyen dünyaca ünlü yapımlar!
Dünya sinemasının mihenk taşlarından biri olarak kabul edilen usta yönetmen Christopher Nolan başarılı filmleriyle adını altın harflerle tarihi yazdırmıştır. Inception, Memento ve Insterstellar gibi filmleriyle tanınan isim dünyaca ünlenen yapımlara imza atmıştır. Nolan filmlerinin temelini ise hiç şüphesiz “belirsizlik” oluşturdu. Sizler için Nolan’ın her biri büyük ses getiren filmlerini araştırdık.
Yayın Tarihi: 05-03-2021 15:34
Marion Cotillard filmleri
Marion Catillard, oyuncu olarak ön plana çıkmış olsa da aynı zamanda bir şarkıcı ve söz yazarı. Edith Piaf'ın hayatını anlatan La Môme filmi ile dünya çapında şöhrete kavuşan Fransız yıldız Marion Cotillard bugün 45 yaşına girdi. Karşınızda Marion Cotillard filmleri...
Yayın Tarihi: 30-09-2020 07:46
Taciz skandalı film erteletti
Önümüzdeki yıl çekilmesi planlanan filmin başrolü için Beren Saat ve Marion Cotillard isimleri üzerinde duruluyor.
Yayın Tarihi: 19-11-2017 10:41
Marion Cotillard'a, ''Hasty Pudding'' ödülü
Oscar ödüllü Fransız oyuncu Marion Cotillard, Harvard Üniversitesi'nin, "2013 Hasty Pudding Tiyatro Ödülü"nün sahibi oldu.
Yayın Tarihi: 16-01-2013 21:27