pandispanya Haberleri

MasterChef torta mimosa tarifi: Nefis torta mimosa nasıl yapılır, malzemeleri neler? İtalyan pastası MasterChef'te!
Torta mimosa tarifi MasterChef All Star izleyicilerinin gündeminde yer aldı. Şefler, yarışmacılardan kendi restoranlarında satışa sunulan 6 adet tarifi yapmalarını istedi. Bu tariflerden biri olan torta mimosa pastası seyircilerin dikkatini çekti. Torta mimosa, 8 Mart kadınlar gününde İtalya’da Dünya Kadınlar Günü veya Festa della Donna’nın tatlı sembolüdür. Peki, torta mimosa nasıl yapılır, malzemeleri neler?
Yayın Tarihi: 31-08-2023 17:39
Muzlu pasta tarifi: Muzlu pasta nasıl yapılır?
Pastanın en hafif hâllerinden birisi olan meyveli ve sade kremalı pasta özellikle yaz akşamlarında hem serinliği hem de yumuşak tadıyla damaklarda güzel bir tat bırakıyor. Özellikle muz severler için hazırladığımız muzlu pasta tarifiyle akşamlarınıza güzel ve hafif bir dokunuş yapın.
Yayın Tarihi: 09-12-2022 14:10
MasterChef pandispanya tarifi! Yumuşacık pandispanya nasıl yapılır?
MasterChef yarışması son kalan 9 yarışmacısıyla hayranları tarafından sevilerek izleniyor. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı programda 28 Kasım Pazartesi günü yarışmacılardan kutlama pastası yapmaları istenecek. Pastacıdan alınan pastalar gibi lezzetli pasta için pandispanyanın lezzeti önem taşıyor. İzleyiciler ' yumuşacık pandispanya nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte lezzetiyle hayran bırakan pandispanya tarifi...
Yayın Tarihi: 28-11-2022 15:58