Tarzan Haberleri

Antalya'nın Tarzan'ı kan ter içinde bıraktı! Çıplak adam duvardan duvara atladı, kaçamayacağını anlayınca bakın ne yaptı
Antalya'da A. K. (40) adlı adam çıplak halde oradan oraya koşturup duvardan duvara atlayarak polis, sağlık ve itfaiye ekiplerini peşine taktı. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen A. K., çıktığı yerde mahsur kalınca yardım istedi ama yardıma gelen ekipleri hayli uğraştırdı. Bir süreliğine ikna olan adam tekrar kaçmaya başladı, vatandaşlar meraklı gözlerle o koşuşturmacayı izledi.
Yayın Tarihi: 27-08-2023 16:30
Vietnam’da 40 yıldır ormanlarda yaşayan “Gerçek Tarzan” hayatını kaybetti
Vietnam’da 40 yıldır ormanlarda yaşayan “Gerçek Tarzan” Ho Van Lang, modern hayata geri döndükten 8 yıl sonra kansere yenik düşerek hayatını kaybetti. Arkadaşı, Lang’ın ölümüne modern hayatın beraberinde getirdiği işlenmiş gıdalar ve alkol tüketiminin yol açmış olabileceğini ifade etti.
Yayın Tarihi: 13-09-2021 22:37
Dişi bir kurt tarafından büyütülen kız kardeşler: Amala ve Kamala
Tarzan’ın vahşi hayvanların içinde geçen orman hayatını bilmeyen yoktur. Bu efsane haline gelen hikayeye oldukça benzer bir hayat yaşayan Amala ve Kamala kardeşlerin öyküsü şaşkına çeviriyor.
Yayın Tarihi: 29-06-2021 15:07
Gerçek hayattaki Tarzan! Kadınların varlığını bile bilmiyor, favori yemeği fare kafası
Vietnam Savaşı'ından kaçan ve 41 yıl boyunca bir ormanda insanlardan uzak bir yaşam süren Vietnamlı Lang, yaşam hikayesiyle şaşırtıyor. Babasıyla ormanda yaşayan Lang, Vietnam Savaşı'nın hala devam ettiğine inanıyordu.
Yayın Tarihi: 26-06-2021 09:50