yürüyüş ayakkabısı Haberleri

Kalite ve stilin buluşması! Her adımda şıklık ve rahatlık sunan Ecco marka ayakkabılar
Ecco, uzun yıllara dayanan tecrübesiyle ayakkabı dünyasında öncü. Kalite, konfor ve stilin mükemmel bir kombinasyonunu sunan Ecco ayakkabılar, şehir yürüyüşlerinden doğa aktivitelerine kadar her an konforu hissetmenizi sağlıyor. Her zevke ve ihtiyaca uygun modelleriyle adeta bir ayak dostu olan Ecco ayakkabıları sizin için bir araya getirdik. Şıklığınızdan ödün vermeden sağlıklı adımlar atmanızı sağlayacak o ayakkabılar yazımızda!
Yayın Tarihi: 26-01-2024 16:30
Fiyatı 4296 TL'ye düştü! Yürüyüşlerinizin vazgeçilmezi olacak Salomon ayakkabıda 1070 TL indirim
Yüksek kaliteli bir yürüyüş ayakkabısı size konfor, performans ve dayanıklılık sunarken aynı zamanda ayak sağlığınızı da korur. Uzun süreli ve keyifli bir yürüyüş deneyimi için kaliteli bir ayakkabıya yatırım yapmak isterseniz Salomon Cross Hike GTX 2 Yürüyüş Ayakkabısı tam da aradığınız ürün olabilir. Kısa süreliğine 1070 TL indirimle satışta olan ayakkabıyı sizin için inceledik. İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 09-10-2023 14:18
Sık sık koşuya ya da yürüyüşe çıkanların tercih etmesi gereken ayakkabılar
Açık havanın keyfini sürerken yürüyüş veya koşu yapmayı sevenlerin konforu ayaklarına getirecek ve hafifliğiyle hareket etmeyi kolaylaştıracak spor ayakkabılara yönelmesi gerekiyor. Birçok ünlü markanın yürüyüş veya koşu için özel olarak tasarladığı birbirinden kaliteli spor ayakkabı modelleri bulunuyor. Gelin, rahatlığı ve dayanıklılığıyla öne çıkan, en kaliteli yürüyüş ve koşu ayakkabı çeşitlerini beraber inceleyelim.
Yayın Tarihi: 24-05-2023 16:01
Uzun süreli yürüyüşlerde kurtarıcınız olacak en iyi erkek yürüyüş ayakkabıları
Yürüyüş, kondisyona ihtiyaç duymadan herkesin yapabileceği eğlenceli bir aktive. Bu aktiviteyi ister doğada ister şehrin sokaklarında yapabilirsiniz. Fakat konforlu ve uzun bir yürüyüş için kaliteli bir yürüyüş ayakkabısı edinmelisiniz. Eğer uzun yürüyüşlerde konfor sağlayacak bir model arayışındaysanız en iyi erkek yürüyüş ayakkabılarını listeledik. Haydi gelin, bu ürünlere hep beraber bakalım!
Yayın Tarihi: 10-05-2023 11:02
2022'nin sonuna yaklaşırken bu yılın en çok satan ürünlerini listeledik
2022’ye veda etmeden önce yılın en çok satan Amazon ürünlerine göz atmaya ne dersiniz? Kullanıcıları tarafından sevilen, birbirinden kullanışlı ve kaliteli pek çok ürün bulunuyor. Kedi mamasından dijital termometreye, sıvı sabundan ortopedik yastığa kadar mutlaka edinmeniz gereken ürünleri listeledik. Gelin, yılın en beğenilen ürünlerini birlikte inceleyelim.
Yayın Tarihi: 05-12-2022 17:42
Ayağınızı ıslanmaktan koruyacak en iyi su geçirmez ayakkabı modelleri
Su geçirmez yürüyüş ayakkabıları denilince akla kar botları, kışlık botlar ve çok daha fazlası geliyor. Birçok farklı renk seçeneğine sahip su geçirmez ayakkabı modelleri, kış aylarının vazgeçilmezi oluyor. İhtiyacınıza yönelik bütün su geçirmez marka ürünlerini bir arada bulabileceğiniz modelleri sizlere sunuyoruz. O hâlde en trend su geçirmez ayakkabı çeşitlerini keşfetmeye ne dersiniz?
Yayın Tarihi: 30-08-2022 17:36
Bu yazı deniz yerine yürüyüş ve keşifle geçirmek isteyenler için yürüyüş ayakkabısı çeşitleri
Yeni bir yürüyüş ayakkabısı arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Yürüyüş ayakkabısı alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerin başında esneklik geliyor. Daha sonra ise ayak numaranıza uygunluğu, ayakkabı tabanının yumuşaklığı ve hava alabilir dış katmana sahip olması bulunuyor. Tüm bu özelliklere sahip bir ayakkabı arıyorsanız sizler için seçtiğimiz modellere göz atabilirsiniz.
Yayın Tarihi: 08-08-2022 16:24
Uzun yürüyüşlerde bir numaralı dostunuz olacak ayak dostu sandalet modelleri
Yaz mevsiminin kavurucu sıcaklarında rahatlık ihtiyacı daima ön plana çıkar, değil mi? Özellikle gündelik gezilerde ve uzun yürüyüşlerde giyilen ayakkabılar, ayrı bir önem taşır. Yılın en sıcak günlerinde kapalı ayakkabılar giymek ayakların terlemesine neden olabilir. Oysa nefes alabilen yapısıyla ayakların serin kalmasını sağlayan sandaletler, sıcak günlerde kurtarıcı parçalar hâline gelir. Eğer siz de iyi bir sandalet arayışındaysanız okumaya devam edin!
Yayın Tarihi: 03-08-2022 14:07
Gittiğiniz tatillerde kamplarda bir numaralı eşyanız olacak hem rahat hem dayanıklı yürüyüş ayakkabıları
Spor salonuna gitmeyi ve ağırlık kaldırmayı sevmeyenler için yürüyüş, yapılabilecek en rahat sporlardan biri olarak ön sıralarda yer alıyor. Düzenli yapılan yürüyüşlerin faydası da saymakla bitmiyor. Bu spor için en önemli aksesuar ise ayakkabılar oluyor. Esnek ve konforlu yürüyüş ayakkabıları, hayatı oldukça kolaylaştırıyor. Seçim yaparken zorlanmayın diye en çok tercih edilen yürüyüş ayakkabısı modellerini bir listede topladık. İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 28-07-2022 14:35