"Hiddink'in tazminatı yok"

Tazminatı nedeniyle kovulamadığı ve istifa etmediği öne sürülen Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in sözleşmesinin tazminat maddesi içermediği açıklandı.

Arıboğan, eski TFF Başkanı Mahmut Özgener döneminde milli takımın başına getirilen Hollandalı teknik adam Hiddink'in 2012 Temmuz ayına kadar sözleşmesinin bulunduğunu kaydetti.

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

Reklam
Reklam

Her sözleşmenin belirli maddelerinin olabileceğini anlatan Arıboğan, kendisinin Özgener ve Mehmet Ali Aydınlar döneminde de Federasyonda yer aldığını anımsattı.

Arıboğan, "Hiddink ile iki yıllık sözleşmemiz var. Federasyon eğer isterse iki yılın sonunda süreyi uzatabilir. Ancak sözleşmemizde herhangi bir tazminat maddesi bulunmuyor. Son günlerde çıkan tazminat iddiaları gerçek değil" diye konuştu.

Haberin Devamı İçin Tıklayın