İki gün boyunca genç kadını köleliğe zorladı, çıplak dans ettirdi!

İngiltere vatandaşı bir adam, bir kadını iki günlük eziyet süreci boyunca tecavüz ettiği için 9 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı.

Adamın ayrıca kadını köleliğe zorlayıp kendisine 'sahip' dedirttiği ve zorla çıplak dans ettirdiği belirtildi.

Reklam
Reklam

28 yaşındaki eski Rugby oyuncusu Dylan Rory Rogers tatil için İspanya'ya gitti.

Burada 23 yaşında genç bir kadınla tanıştı. Korkunç olaylar zinciri de böylece başlamış oldu.

Rogers, genç kadını apartman dairesine kapattı. Önce kadını biber gazıyla etkisiz hale getirdi ve üzerine yumurta fırlattı. Sapık daha sonra kadına tecavüz edip zorla çıplak halde dans ettirdi.

Rogers, zavallı kadının telefonundaki SIM kartını değiştirerek birilerine ulaşmasını engelledi. Bunun, kadın üzerindeki hakimiyetini artıracağını iddia ederek fantezinin bir parçası olduğunu söyledi.

Olayın ayrıntıları çarşamba günü İspanya'nın Palma kentinde görülen davada ortaya çıktı. Adam, eziyetin ikinci gününde sado-mazo isteklerine devam etti. Kadın evden çıkacağı sırada bir kez daha saldıran adam yine tecavüz etti.

Kafasını defalarca kez duvara vurduğu kadını aynı zamanda boğmaya başlayan adam 'seni şurada öldürsem kimsenin ruhu duymaz' dedi.

Reklam
Reklam

Genç kadın bir şekilde 8 katlı apartmandan kaçmayı başardı ve adamdan şikayetçi oldu.

Ağustos ayından bu yana hapiste olan adamın cezası bu hafta sabitlendi. 9 yıl hapis cezasına çarptırılan adam için savcı 15 ila 34 yıl hapis cezası talep etmişti.

Adam öte yandan 80 gün boyunca da kamu hizmetinde bulunacak.

Anahtar Kelimeler: